Ostoja Mijailović: Tošo, pisao si 50 godina istoriju kluba! Čestitam ti na tvom životnom delu!

10.10.2023

12:33

0

Autor: D. P.

Nesvakidašnji jubilej u svetu sporta

Ostoja Mijailović: Tošo, pisao si 50 godina istoriju kluba! Čestitam ti na tvom životnom delu!
Copyright KK Partizan

Prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović obratio se navijačima preko društvenih mreža obaveštenjem o obeležavanju jednog nesvakidašnjeg jubileja u srpskom sportu.

Reč je o pola veka Dragana Todorića u KK Partizan u kome je bio igrač i sportski direktor, a danas je u funkciji savetnika predsednika kluba.

Toliko trajanje u jednom klubu danas je retkost i slični primeri se teško pronalaze i u svetu.

Tim povodom Todorić je objavio knjigu pod naslovom "Crno na belo", a Mijailović je osetio momenat kada se mora zahvaliti čoveku koji je pisao istoriju kluba:

 

 

- 50 godina si pisao istoriju našeg Partizana! Tošo, čestitam ti na tvom životnom delu, ovoj knjizi koja je samo mali deo toga i posebno na nasleđu koje si ostavio crno-beloj porodici. U tvojoj 50. sezoni u našem klubu, siguran sam da ćemo te obradovati i našim, a samim tim i tvojim 50. trofejom - napisao je predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

U posveti na prvoj strani, pisac knjige je imao poruku za predsednika kluba:

Instagram printscreen
 

- Dragi predsedničke, u trenutku kada za klub nije bilo nade ti si se pojavio i počelo je sve da se menja. Za šest godina, od kluba koji se borio za opstanak, vratili smo se na vrh regiona, od situacije da nismo igrali u Evropi, vratili smo se u Evroligu, od kluba u velikim dugovima, postali smo klub sa evropskim budžetom. Sve je to ostvarenje pre svega zahvaljujući tebi, tvoj viziji i beskompromisnom stavu u rešavanju problema. Na kraju da nije bilo tebe, pitanje je da li bih dočekao 50 i više godina u klubu i da li bi ova knjiga bila napisana. Hvala ti na svemu!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike