Obradović pozvao Janakopulosa i prekinuo konferenciju u Atini!

23.09.2023

00:05

0

Autor: A. Š.

Trener Partizana nije bio na zajedničkom druženju sa novinarima uoči prijateljskog turnira koji organizuje Panatinaikos

Obradović pozvao Janakopulosa i prekinuo konferenciju u Atini!
Željko Obradović - Copyright Profimedia

Panatinaikos i ove godine tradicionalno organizuje pripremni turnir „Pavlos Janakopulos“ u znak sećanja na čoveka koji je od „zelenih“ stvorio evrpskog košarkaškog giganta.

Istini za volju, teško bi ostvario sve uspehe koje jeste da na klupi godinama nije imao najtrofejnijeg trenera Evrope Željka Obradovića, koji će s Partizanom biti jedan od učesnika turnira, uz domaćina, Anadolu Efes i minhenski Bajern.

Ipak, Žoc nije bio prisutan na zajedničkoj konferenciji za medije upriličenoj u petak u Atini kao najavu turnira zbog, kako pišu grčki mediji, krštenja unuke, ali se na kraju ispostavilo da Obradović samo fizički nije bio u Atini.

Naime, pred sam kraj konferenciji prvom čoveku Panatinaikosa Dimitrisu Janakopulosu zazvonio je mobilni telefon, a kada je video da ga zove Željko pokušao je da odgovori dovoljno tiho da ne prekine izlaganje najzvučnijeg pojačanja koje je za vreme svoje „vladavine“ doveo među „zelene“ Kostasa Slukasa.

Grci pišu i kako je Obradović pozvao kontroverznog gazdu Panatinaikosa kako bi mu se izvinio što nije došao na konferenciju, dok je sa druge strane dobio najlepše želje povodom krštenja unuke.

Na kraju su se svi u sali nasmejali celokupnoj situaciji, a sve je dodatno začinio Slukas sa „Predsedniče, u redu?“ u trenutku kada je Janakopulos završio razgovor sa Obradovićem i pre nego što je iskusni plejmejker nastavio odgovor na pitanje jednog od prisutnih novinara.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike