Obradović o prijatelju koga više nema: Proveli smo zajedno sjajne godine, koje nikada nećemo zaboraviti

21.09.2023

14:43

0

Autor: D. P.

Povratak na mesto uspeha

Obradović o prijatelju koga više nema: Proveli smo zajedno sjajne godine, koje nikada nećemo zaboraviti
Copyright Printscreen/24sedamTV

Povodom učešća Partizana na memorijalu "Pavlos Janakopulos” u Atini od 23. do 24. septembra, trener crno-belih Željko Obradović podsetio je koliko mu je značio čovek u čiju čast se turnir igra.

Obradović se u izjavi za sajt Panatinaikosa zahvalio domaćinu na pozivu da i njegova ekipa bude učesnik pored Efesa, Bajerna i "zelenih".

- Veoma smo srećni što smo deo turnira u čast gospodina Pavlosa Janakopulosa. Bio je sjajna osoba. Lično ga volim i gajim poštovanje prema njemu i njegovoj porodici. Zahvaljujemo Panatinaikosu što nas je još jednom pozvao da budemo tamo, za nas će to uvek biti veliko zadovoljstvo. Za mene je veoma, veoma posebno to što ću se ponovo sastati sa ljudima koje mnogo volim - rekao je Obradović i dodao:

 

 

- A kad smo kod gospodina Pavlosa, vratiću se u prošlost i setiću se svega iz tog perioda kada je stvarao neverovatnu atmosferu u timu. Zbog toga smo se svi tada osećali kao deo velike porodice. Zahvaljujem se njemu, gospodinu Tanasisu i gospodinu Kostasu, proveli smo sjajne godine zajedno, koje nikada nećemo zaboraviti. Još jednom, veoma sam srećan što sam sa svojim timom na ovom turniru.

Obradović je najuspešniji trener u istoriji Panatinaikosa. On je za 13 godina doneo 23 trofeja, od čega pet evroligaških titula.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike