Partizan i Danilo Nikolić – Željko prekinuo sve spekulacije: Nije sa nama!

18.09.2023

18:55

0

Autor: A. Š.

Nekadašnji košarkaš Budućnosti i Mege trenirao je nekoliko dana sa crno-belima

Partizan i Danilo Nikolić – Željko prekinuo sve spekulacije: Nije sa nama!
Danilo Nikolić i Balša Koprivica - Copyright MN Press

Na okupljanju košarkaša Partizana pred početak priprema za novu sezonu pojavilo se i jedno potpuno neočekivano lice. U jeku transfer groznice Željko Obradović je primio u ekipu Danila Nikolića kako bi crno-beli dobili igrača više na treningu, a nekadašnji košarkaš Mege i Budućnosti priliku da uhvati zalet s obzirom da u ovom trenutku nema klub.

O potencijalnoj saradnji na duže staze, barem u javno, nije bilo govora ni sa jedne strane, a najtrofejniji trener Evrope je posle pobede protiv Mege i plasman u polufinale Superkupa AdmiraBet ABA lige otkrio status Nikolića.

- Danilo se na žalost povredio na pripremama, problem sa istegnućem mišića. Spremni smo bili da mu pomognemo u oporavku, međutim on se odlučio da to nije potrebno i izgleda da je u Podgorici, da je došao, tako da nije sa nama – kazao je Obradović i dodao:

- U trenutku kad smo razgovarali da dođe sa nama na pripreme bilo je dobro i njemu i nama, na žalost desilo povreda je došla posle 5-6 dana. Imao je taj bol i kada je otišao u Beograd na magnetnu rezonancu videlo se da to iziskuje desetak dana pauze, tako da se nadam da će se oporaviti i želim mu sve najbolje - rekao je Željko Obradović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike