Partizan zvanično počeo pripreme! Evo ko se pojavio na Obradovićevom treningu i sa kim će sve igrati "parni valjak"! (FOTO)

28.08.2023

19:50

0

Autor: 24sedam

Crno-bele očekuju brojne test utakmice, ali pre toga sedam dana bazičnih priprema na Kopaoniku

Partizan zvanično počeo pripreme! Evo ko se pojavio na Obradovićevom treningu i sa kim će sve igrati "parni valjak"! (FOTO)
Copyright MN Press

Košarkaši Partizana su odradili i prvi zvaničan trening na početku priprema za sezonu pred nama. Trener Željko Obradović je okupio ekipu u trening dvorani beogradske "Arene", a već za sutra je planiran je put na Kopaonik gde će obaviti sedmodnevne bazične pripreme, pre odigravanja pripremnih utakmica.

Na prvom treningu, bilo je 13 košarkaša prvaka AdmiralBet ABA lige: Kevin Panter, Zek Ledej, Alen Smailagić, Mateuš Ponitka, Pi-Džej Doužer, Džejms Naneli, Frenk Kaminski, Uroš Trifunović, Danilo Anđušić, Ognjen Jaramaz, Tristan Vukčević, Balša Koprivica i Đorđije Jovanović.

MN Press
 

Zbog obaveza u reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu u Manili, ekipi će se kasnije priključiti Aleksa Avramović.

Seriju pripremnih utakmica, crno-beli počinju na turniru u Laktašima povodom 50. rođendana KK Igokea.

Crno-beli će od 6. do 10. septembra igrati u Republici Srpskoj, a prvi rivali Partizana u grupi B biće Hapoel iz Jerusalima i Turk Telekom. U Grupi A će igrati moskovski CSKA, Galatasaraj i domaća Igokea.

Šampion AdmiralBet ABA lige će od 18. do 20. septembra igrati na Superkupu regionalne lige u Podgorici. U prvom meču, crno-beli će 18. septembra igrati protiv Mege.

Nakon ABA Superkupa, Partizan će otići na još jedan pripremni turnir. Crno-beli će učestvovati na memorijalnom turniru "Pavlos Janakopulos" u Atini, 23. i 24. septembra. Uz domaći Panatinaikos i ekipu Partizana, na tunriru učestvuju još Bajern iz Minhena i Anadolu Efes.

U prvom kolu AdmiralBet ABA lige, crno-beli igraju protiv barskog Mornara na domaće terenu, dok se u prvom kolu Evrolige, Parni valjak sastaje sa ekipom Makabija u Tel Avivu. Ovi mečevi su planirani za kraj septembra i kraj oktobra.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike