Partizan ima važno obaveštenje za sezonce koji još nisu obnovili svoje karte!

16.09.2023

23:09

0

Autor: A. Š.

Crno-beli doneli odluku da produže drugu fazu prodaje godišnjih karata za nastupajuću takmičarsku godinu

Partizan ima važno obaveštenje za sezonce koji još nisu obnovili svoje karte!
Navijači Partizana - Copyright MN Press

Dok Željko Obradović i ekipa Partizana hvataju zalet za velike izazove u sezoni pred nama, a čelnici kluba rade na kompletiranju igračkog kadra, navijači polako popunjavaju mesta u beogradskoj areni kupovinom sezonskih ulaznica.

Crno-beli su prodaju godišnjih karata podelili u nekoliko faza, a prve dve su rezervisane za „sezonce“ iz prošle sezone. Pošto je obnova mesta iz prošle takmičarske godine završena, vlasnici prošlosezonskih ulaznica su sada dobili priliku da u pretprodaji promene svoje mesto u najvećoj dvorani na Balkanu.

A u subotu uveče crno-beli su doneli odluku da drugu fazu malo produžena.

- Zbog velikog interesovanja vlasnika sezonskih ulaznica za promenu mesta, druga faza prodaje će biti produžena i trajaće do 18. septembra u 23.59 – objavili su crno-beli.

To znači da će i slobodna prodaja početi nekoliko dana kasnije nego što je bilo prvobitno planirano. Podsetimo, prodaja sezonskih karata za sve navijače trebalo je da startuje 19. septembra, ali će sada biti pomerena za tri dana i krenuće 22. septembra.

- Partizan je 21. septembra u 13 časova objaviti koliko je sezonskih ulaznica ostalo za slobodnu prodaju – stoji na kraju obaveštenja regionalnog prvaka.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike