Nije Bogdan, nije ni Aleksa… Miško Ražnatović ima srpskog MVP-ja iz senke na Mundobasketu!

11.09.2023

18:33

0

Autor: A. Š.

Bez njegove predanosti niko od nas ne bi danas bio u slavljenickom raspolozenju – tvrdi košarkaški agent

Nije Bogdan, nije ni Aleksa… Miško Ražnatović ima srpskog MVP-ja iz senke na Mundobasketu!
Košarkaši Srbije na pobedničkom postolju - Copyright Profimedia

Srebrni Orlovi večeras stižu u Srbiju sa Mundobasketa u Manili. Nema sumnje da su svima osećanja i te kako pomešana posle finala planetarnog šampionata i poraza od Nemačke, a menadžer Miodrag Ražnatović tvrdi da bez jednog člana srpske ekspedicije na Filipinima danas niko ne bi bio u slavljeničkom raspoloženju.

- Dok čekamo srebrne momke da slete treba naglasiti da naš MVP na ovom turniru nije bio ni Bogdan, Nikola, Aleksa – napisao je Ražnatović na „Tviter“ profilu pa dodao:

- MVP je doktor Gaga Radovanović i mogu slobodno da kazem da bez njegove stručnosti i predanosti niko od nas ne bi danas bio u slavljeničkom raspoloženju! Hvala – naglasio je uticajni košarkaški agent.

MN Press
 

Ražnatović je na ovaj način želeo još jednom da oda priznanje doktoru srpskog nacionalnog tima, koji je pravovremenom reakcijom bio jedan od najzaslužnijih što reprezentativac Orlova Boriša Simanić nije imao još veće komplikacije od onih koje su ga zadesile zbog udarca zadobijenog na meču sa Južnim Sudanom.

 

 

Podsetimo, iste noći nekadašnji košarkaš Crvene zvezde morao je da bude hitno operisan, a nekoliko dana kasnije, nažalost, morao je da mu bude odstranjen i jedan bubreg.

I, ako sada pomislite kakve je veće komplikacije naš krilni centar mogao da ima od onih koje su ga već zadesile, informacije sa lice mesta govore da su mogle biti daleko, daleko veće i strašnije… Srećom, i zahvaljujući doktoru Gagi Radovanoviću nisu…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike