Boriša se javio iz bolnice – tri prsta i moćna poruka! (FOTO)

05.09.2023

23:22

0

Autor: A. Š.

Srpski reprezentativac oporavlja se od operacije u kojoj mu je odstranjen bubreg

Boriša se javio iz bolnice – tri prsta i moćna poruka! (FOTO)
Boriša Simanić - Copyright Privatna arhiva

Veliki šok zadesio je ekspediciju Srbije na Mundobasketu u Manili. U poslednjem meču prve faze šampionata protiv Južnog Sudana Boriša Simanić je zadobio jedan udarac laktom, ali u prvi mah niko nije mogao ni da nasluti dramu koja je usledila.

Iste noći nekadašnji košarkaš Crvene zvezde morao je da bude hitno operisan, da bi  pre nekoliko dana ponovo završio na operacionom stolu kako bi mu hirurzi odstranili jedan bubreg usled komplikacija.

Srećom, mladi košarkaš se dobro opravlja, a čak je uoči četvrtfinalnog okršaja sa Litvancima saigračima poslao poruku koja ih je dodatno motivisala da na prilično ubedljiv način izbore mesto među najbolje četiri selekcije na planeti.

Privatna arhiva
 

U toku dana oglasio se i Borišin agent Miodrag Ražnatović sa porukom da bi krilni centar posle oporavka trebalo nesmetano da nastavi karijeru, a portal „24sedam“ došao je i do Simanićeve fotografije iz bolnice preko koje se može naslutiti da se nesrećni mladić oseća bolje.

Naime, dok je razgovarao sa drugom Novicom Motikom, arhitektom iz Zvornika koji je osmislio spomenik „Stari Brod“ u znak sećanja na žrtve ustaškog masakra na proleće 1942. godine na obalama Drine, Boriša je skupio tri prsta, a na printskrinu slike napisana je poruka, citat Cara Lazara iz filma „Boj na Kosovu“:

- Ja ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kakva je sila koja me prati, nego po tome koliku svetinju branim!

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike