KK Partizan o svemu vodi računa: Objavili detalje kupovine sezonskih karata i tako olakšali Grobarima da dođu do ulaznice!

14.08.2023

14:24

0

Registracija za kupovinu zlatnog papira počinje u ponedeljak 14. avgusta

KK Partizan o svemu vodi računa: Objavili detalje kupovine sezonskih karata i tako olakšali Grobarima da dođu do ulaznice!
Navijači Partizana - Copyright MN Press

Navijači Partizana, popularni Grobari, sa nestrpljenjem očekuju početak prodaje sezonskih karata za košarkaške utakmice crno-belih, a tim povodom čelnici kluba su otkrili detalje kako stići do ulaznice.

Inače, u ponedeljak (14. avgusta) počinje registarcija za kupovinu sezonskih karata za sezonu 2023/24. 

Ulaznice će važiti za sve utakmice domaćih i regionalnih takmičenja, kao i za ligaški deo Evrolige.

Ukoliko klub izbori plasman u plej-of ili plej-in fazu Evrolige, sezonske karte omogućuju pravo preče kupovine mesta po povlašćenim cenama.

U KK Partizan istiću da će povlastice i privilegije imati samo registrovani korisnici koji će imati i prednost pri kupovini.

1. Zašto se registrujem kada već imam sezonsku?

- Registracijom prilikom koje u novu jedinstvenu bazu podataka ostavljate svoje podatke, ubrzaćete proces kupovine nove ili obnovu stare sezonske ulaznice kroz novi tiketing sistem.

2. Da li registracija znači da moram kupiti sezonsku?

- Registracija nije obavezujuća. Vi ćete doneti odluku da li nakon objave o početku prodaje karata želite da kupite sezonsku kartu ili ne.

3. Ukoliko nemam prošlogodišnju sezonsku kartu da li da se registrujem?

- Poželjno je registrovati se jer na taj način ulazite u uži krug ljudi koji će moći da kupe sezonske ulaznice nakon što sa obnovom/kupovinom završe vlasnici prošlogodišnjih sezonskih karata.

4. Da li je moguće kupiti sezonsku kartu online?

- Kada prodaja krene, biće moguće samo za one navijače koji su se registrovali.

5. Da li je moguće kupiti sezonsku kartu na prodajnom mestu?

- Da. U prvom periodu, kupovina, to jest obnova starih mesta će biti moguća samo za vlasnike sezonskih karata iz 2022/23. Takođe, za kupovinu sezonske ulaznice, potrebno je i da ste član KK Partizan, što će biti moguće obaviti na licu mesta, ukoliko već niste član. Nakon isteka perioda rezervisanog za „stare sezonce“, jedini preostali uslov za slobodnu kupovinu slobodnih mesta biće članstvo u KK Partizan.


6. Da li mogu da promenim mesto u Areni?

- Da, nakon što prođe period za obnovu starih mesta, jer će se do tog trenutka sva mesta čuvati. Nakon isteka perioda za obnovu starih mesta, vlasnici sezonskih karata iz 2022/23 će od 5.9. do 9.9. imati pred sobom i ekskluzivni period da odaberu druga dostupna mesta u dvorani, pre nego što krene slobodna prodaja.

MN Press
 

7. Da li je moguće dokupiti još karata?

- Nakon obnove starih ulaznica i uvida u količinu slobodnih mesta, biće moguće da se dokupi još ulaznica, uz prethodnu online registraciju.
8. Da li je broj sezonskih ulaznica ograničen?

- Da, jer će klub ostaviti određeni broj ulaznica koje će se prodavati kao dnevne karte.
9. Da li je obavezna članska karta?

- Članska karta je obavezna za kupovinu sezonske karte
10. Nemam člansku kartu, a želeo bih da kupim sezonsku.

- Ukoliko nemate člansku kartu, moguće je kupiti je na prodajnom mestu ili online prilikom kupovine sezonske karte.

11. Da li ću tokom sezone moći da prodam svoje mesto ukoliko ne idem na utakmicu (reselling)?

- Ove sezone će biti moguće preprodati svoju kartu uz jasna uputstva koja će biti saopštena blagovremeno.

12. Kada će početi prodaja sezonskih karata i koje će biti cene?

- Obnova starih sezonskih mesta kreće 28.8., ekskluzivna prodaja dostupnih mesta nakon obnove za „stare sezonce“, odnosno Platinum i Gold članove traje od 5.9. do 9.9. Slobodna prodaja počinje 13.09.

13. Da li će biti popusta na sezonske karte za sezonce iz sezone 2022/23?

Da. Kao i za članove različitih kategorija prema uslovima za kupovinu članskih karata. O kakvim se uslovima radi, možete se podsetiti NA OVOM LINKU

Napomena: Neće biti moguća dodavanja „popust na popust“, što znači da je maksimalan popust koji možete ostvariti 10%. 

*Primer 1: Nemam staru sezonsku, imam člansku kartu kategorije Standard – ne ostvarujem pravo na popust

*Primer 2: Imam staru sezonsku, imam člansku kartu kategorije Standard – ostvarujem pravo na 10% popusta.

*Primer 3: Nemam staru sezonsku, imam člansku kartu kategorije Gold ili Platinum – ostvarujem 10% popusta i pravo kupovine karata nakon obnove „starih sezonaca“, a pre slobodne prodaje.

*Primer 4: Imam staru sezonsku, imam člansku kartu kategorije Gold ili Platinum – ostvarujem 10% popusta i odmah mogu da obnovim svoje mesto, odnosno dokupim mesto nakon perioda obnove za „stare sezonce“.

14. Da li moram da se registrujem ako ne želim da kupim sezonsku kartu, ali hoću da imam mogućnost da tokom sezone kupim pojedinačnu ulaznicu od vlasnika sezonske koji ne ide na utakmicu (reseling)?

- Registracija u ovom slučaju nije obavezna, ali je više nego poželjna jer ćete na taj način ubrzati proceduru kupovine kada za to dođe vreme. Prilikom kupovine na ovaj način, svakako ćete biti u obavezi da ostavite svoje podatke. Samim tim, registracija sada vam skraćuje taj put, a ne stvara nikakvu obavezu.

15. Da li registracija pomaže ili nudi neke olakšice prilikom kupovine karata za gostujuće utakmice tokom sezone?

- Vaši podaci će sigurno klubu pomoći u komunikaciji sa vama kao potencijalnim putnikom  u našoj organizaciji. Ipak, stepen olakšica, odnosno šta je dodatno potrebno dostaviti od podataka će zavisiti od zahteva kluba domaćina i bezbednosne procene u gradu domaćinu.

16. Koliko sezonskih karata može kupiti jedan član?

- Jedan član može kupiti jednu sezonsku ulaznicu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike