Nisam želeo da odem: Lesor još jednom o prelasku u PAO - Bilo je komplikovano

07.08.2023

10:13

0

Autor: A. S.

Francuzu su crno-beli u srcu

Nisam želeo da odem: Lesor još jednom o prelasku u PAO - Bilo je komplikovano
Matijas Lesor - Copyright MN Press

Veza između francuskih košarkaša i Partizana datira još od Žoa Lovernja, Lea Vestermana i Borisa Daloa, a crno-beli su isto poštovanje i ljubav usmerili i Matijasu Lesoru, koji je ubrzo postao ljubimac navijača.

Ipak, po završetku neverovatne sezone, došla je unosna ponuda Panatinaikosa, pa je Lesor rešio da napusti Beograd, ali njegova ljubav time nije umanjena.

Trenutno Francuz vodi borbu sa povredom, kako bi se što brže priključio reprezentaciji na pripremama za Svetsko prvenstvo, za grčke medije je govorio i o oporavku, ali i o transferu među zelene.

- Bio je to komplikovan izbor. Nisam želeo da odem iz Partizana, ali činjenica da sam se pridružio Panatinaikosu i pronašao projekat sličan onom koji sam imao - klub koji želi da dođe do vrha, koji potpisuje odlične igrače, a meni daje vreme za igru, to me motiviše. Znamo i da u Atini može da bude ludo sa navijačima i dva rivalska kluba. Jedva čekam da vidim kako gori OAKA, kao u Beogradu sa Partizanom - rekao je Lesor.

Što se povrede tiče, Francuz navodi da se oseća bolje nego prethodnih dana.

- Malo po malo napredujem, stvari su mnogo bolje od prošle nedelje. Radio sam dosta tretmana sa fizioterapeutima tima. Već sam bio povređen kada sam stigao na pripreme. Stvarno želim da učestvujem na događaju kao što je Svetsko prvenstvo. Turnir je prilično kratak u odnosu na klupsku sezonu. Kratki su i rokovi pa je sve teže. Učestvujem na video sesijama, radim rehabilitacioni program.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike