Kad je Jokić stigao u NBA trener Meloun je rekao samo nekoliko reči! Isplivao snimak spektakularne izjave iz Nikoline ruki sezone! (VIDEO)

29.05.2023

07:50

0

Autor: G. F.

Znao je šef struke Denver Nagetsa kakvo mu je blago stiglo u ekipu

Kad je Jokić stigao u NBA trener Meloun je rekao samo nekoliko reči! Isplivao snimak spektakularne izjave iz Nikoline ruki sezone! (VIDEO)
Jokić i Meloun - Copyright AP photo

Bliži se punih osam godina otkako je Nikola Jokić potpisao ugovor sa Denver Nagetsima.

Jedan momčić od 20 godina iz nekog tamo Sombora, iz neke tamo Srbije, stigao je da, pokazaće se, ispiše istoriju ne samo Denvera nego i same najjače lige na svetu. I već je ispisao iako svoju NBA knjigu sigurno nije dovršio. Ni blizu...

Dok sa svojim saigračima čeka rivala u finalu i borbi za šampionski prsten, Jokić je i dalje u centru pažnje američkih medija, pa je tako poznati novinar Harison Vins "iskopao" jednu od prvih izjava trenera Nagetsa Majka Melouna upravo o novopridošlom Srbinu.

Bilo je to u februaru 2006. godine, u Jokićevoj ruki sezoni, a posle meča sa Torontom u kom je postigao tadašnji rekord karijere od 27 poena.

 

 

- Utakmica koju je odigrao večeras... Imamo mlade, velike igrače i svi su oni talentovani. Znate, u Njujorku, Minesoti, Filadelfiji... Ne znam njihova imena - rekao je Meloun, pa poentirao:

- Ali znam ime ovog deteta! Znam Nikolu Jokića i ne bih ga menjao ni za jednog košarkaša na svetu!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike