Tužni smo zbog poraza, ali došli smo da damo sve od sebe! Papapetru nema dilemu pred majstoricu - Nadamo se da ovo nije kraj!

10.05.2023

09:41

0

Autor: A. S.

Grčki košarkaš svestan i koliko ekipi znači povratak Kevina Pantera

Tužni smo zbog poraza, ali došli smo da damo sve od sebe! Papapetru nema dilemu pred majstoricu - Nadamo se da ovo nije kraj!
Janis Papapetru - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana večeras od 21 sat igraju odlučujuću utakmicu plej-of serije za plasman na fajnal-for Evrolige. Duel sa ekipom Reala bio je veoma interesantan, a pred majstoricu je teško bilo šta predvideti.

Crno-beli su juče stigli u Madrid, odradili su i prvi trening, a u ekipi vlada odlična atmosfera, što je istakao i Janis Papapetru.

- Atmosfera je zaista sjajna, bez obzira na dva uzastopna poraza u Beogradu, tužni smo zbog toga, ali to je sve prošlost i došli smo ovde da damo sve od sebe - rekao je košarkaš crno-belih, pa izneo svoja očekivanja:

- Ovo je dugačka serija. Očekujemo veliku borbu na košarkaškom terenu i mislim da smo spremni. Slična je atmosfera kao i prvog dana. Uživamo zajedno. Ovo je sjajna grupa igrača, uživamo u svakom trenutku. Polako smo došli do ovog trenutka ali se nadamo da ovo nije kraj.

U sastav ekipe se vraća kapiten Kevin Panter, koji je zbog suspenzije i učešća u sukobu u drugom meču, morao da preskoči duele u Beogradu.

- On je kapiten. On je lider ovog tima. Sjajan primer daje svima i na terenu je mnogo važan za sve nas.

Kako je naveo grčki košarkaš, svaka utakmica u ovoj plej-of seriji bila je drugačija.

- Prvu utakmicu smo dobili na krilima Kevina. U drugoj smo kontrolisali celu utakmicu. Nakon toga smo izgubili dve utakmice kod kuće. Uglavnom na svom terenu igramo sjajno. Mislim da je svaka utakmica drugačija, i ova će biti. Bez obzira u kojoj hali igramo, moramo da izađemo na teren i da damo sve od sebe - zaključio je Papapetru.

Odlučujuća peta utakmica na programu je u sredu od 21 čas u Vizink centru, a pobednik ovog duela igraće na fajnal-foru Evrolige u Kaunasu koji je na programu od 19. do 21. maja, a rival u polufinalu je Barselona.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike