Da li je trener Reala, između redova, okrivio crno-bele za skandal? Ako Partizan zna nešto, onda je to da vam se igra sa živcima!

28.04.2023

01:14

0

Autor: A. Š.

Ćus Mateo se izvinio klubu iz Humske i izrazio nadu da će se serija vratiti u Madrid

Da li je trener Reala, između redova, okrivio crno-bele za skandal? Ako Partizan zna nešto, onda je to da vam se igra sa živcima!
Ćus Mateo - Copyright Profimedia

Umesto o košarkašima potezima priča se o uličarskom ponašanju. Umesto da uživaju u velikom uspehu, košarkaši i navijači Partizana posle dve pobede protiv Reala u Madridu u četvrtfinalu plej-ofa Evrolige, strahuju za stanje Dantea Eksuma koga su „džukački“ povredili Dek i Jabuseli.

Valjak je u četvrtak uveče pregazio Kralja. Na terenu ga obrukao kao retko ko u poslednjih nekoliko godina, što je kod domaćih igrača stvorilo veliko nezadovoljstvo koje je kulminiralo izazivanjem opšte tuče i prekidom utakmice minut i 40 sekundi pre kraja.

- Protivnički tim je bio veoma oštrouman. Ako Partizan zna nešto, onda je to da vam se igra sa živcima. Zbog frustracija smo izgubili živce. Ovo je sport i ne volimo da vidimo ono šta se desilo. Uz tu frustraciju teško je biti miran – kazao je posle meča trener Reala Ćus Mateo i dodao:

- Morate da ohladite srce. Igrači su pričali ovde u svlačionici i svi su se smirili. Nastavićemo da se borimo do kraja i nadamo se da ćemo se vratiti u Madrid na petu utakmicu. Teško je ali nije nemoguće.

Strateg Madriđana otkrio je deo konverazije sa sudijama pre nego što je doneta odluka o prekidu meča.

- Po propisima, ulazak sa klupe znači da si diskvalifikovan. Bilo je i diskvalifikacija iz drugih razloga. To su nam sudije rekle na kraju. Nadam se da ih neće biti više. Svi se izvinjavamo. Takođe i Partizanu. Moraću da uđem u kožu igrača i da znamo na kakvim su talasnim dužinama.

Konačnu odluku povodom svega što se dogodilo na parketu „Vizink centra daće u najkraćem roku disciplinci Evrolige.

- Ne brinem samo za sankcije. Pokušavamo da sastavimo tim i nadam se da neće biti sankcija – rekao je na kraju Mateo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike