Legendarni trener se poklonio Željku i osuo paljbu po Realu! Ne znaju da gube sa dostojanstvom!

28.04.2023

00:41

0

Autor: A. Š.

Bogdan Tanjević nije skrivao razočaranje ponašanjem igrača madridskog kluba u finišu druge utakmice s Partizanom

Legendarni trener se poklonio Željku i osuo paljbu po Realu! Ne znaju da gube sa dostojanstvom!
Bogdan Tanjević - Copyright MN Press

Obrukali su se košarkaši madridskog Reala. Žestoko su uprljali svoja velika imena na zalasku fenomenalnih karijera (Serhio Ljulj), obrukali su grb i dres velikog, a pre svega dostojanstvenog kluba, sramotnim ponašanjem i izazivanjem opšte tuče u samom finišu druge utakmice četvrtfinala plej-ofa u kojem je Partizan došao do velikih 2:0 i nadomak F4 Evrolige.

Prekid utakmice na minut i 40 sekundi do kraja šokirao je sve ljude u i oko „kraljice igara“, a uličarsko ponašanje Deka, Jabuselea i ostalih izabranika Ćusa Matea prokomentarisao je na svom „tviter“ profilu i legendarni trener Bogdan Tanjević, citiranjem američkog pesnika Ogdena Neša.

- Ne maltretira… Izmaltretirao… A, Realovci ne znaju da gube sa dostojanstvom. (kao da im sudije nisu dale šansu, pustivši ih da tuku najmanje sedam minuta u trećoj četvrtini)… Šteta završetka, na sramotu kraljevskog kluba. Ovde, opet, Ogden Neš kaže: Ekipa koja nije spremna i da izgubi, bolje i da ne izlazi na teren – napisao je Tanjević.

Trener koji je jugoslovenskoj košarci doneo prvu klupsku titulu prvaka Evrope sa sarajevskom Bosnom, „poklonio“ se svom kolegi na klupi Partizana Željku Obradoviću.

- Na kraju svega, posle dve velike pobede Partizana treba reći da je Željko kao i obično skroman, ubedljiv, na tri različita jezika podsetio nas da je najbolji već decenijama… Kapa dole – dodao je Bogdan Tanjević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike