Zvezda primorana da reaguje na Atamanove provokacije: Ako je on zaboravio – mi ne možemo!

09.03.2023

17:55

0

Autor: A. Š.

Crveno-beli u prilično oštrom saopštenju odgovorili direktno treneru Anadolu Efesa

Zvezda primorana da reaguje na Atamanove provokacije: Ako je on zaboravio – mi ne možemo!
Ergin Ataman - Copyright MN Press

Poznat je Ergin Ataman kao jedan od temperamentnijih trenera u Evroligi. Neretko turski strateg ulazi i u direktnu komunikaciju sa navijačima protivničkih timova, zbog čega u mnogim dvoranama elitnog takmičenja bude dočekan „na nož“.

Nešto tako dogodilo se u četvrtak uveče u beogradskom hramu košarke, kada su navijači Crvene zvezde u nekoliko navrata uvredljivim skandiranjem „častili“ trenera Anadolu Efesa, koji je posle meča istakao kako je to sramota za Evroligu.

Nije se dugo čekalo ni na odgovor. Klub sa Malog Kalemegdana obratio se direktno Atamanu, u oštrom saopštenju koje prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda primoran je da reaguje nakon neprimerenih izjava trenera Anadolu Efesa posle utakmice u Beogradu u kojoj je naš tim zasluženo stigao do pobede.

Klub nikada nije, niti će podržavati uvrede i verbalne napade na bilo koga na utakmicama u ogranizaciji KK Crvena zvezda.

Međutim, trener Anadolu Efesa svojim ponašanjem, isprovocirao je reakciju publike i navijača. Da li je to ponašanje bilo primereno, pokazalo je i kasnije isključenje trenera gostujuće ekipe, ali i neke utakmice u drugim zemljama u okviru istog takmičenja sa istim epilogom.

Konačno, nekadašnji trener Galatasaraja „zaboravio“ je šta se dogodilo 2014.godine, zaboravio je na Marka Ivkovića, i kako je nazvao navijače i pristalice našeg kluba. Ako je on zaboravio – mi ne možemo. Sve ostalo, ide njemu na čast – stoji u saoštenju crveno-belih.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike