Ataman napravio haos u Atini! Turčin odbijao da napusti teren posle isključenja, morao je da reaguje i Itudis! (VIDEO)

19.08.2022

22:06

0

Autor: 24sedam

Veliki evroligaški rivali od naredne sezone vodiće borbe i na nacionalnom nivou

Ataman napravio haos u Atini! Turčin odbijao da napusti teren posle isključenja, morao je da reaguje i Itudis! (VIDEO)
1660940628358_ataman - Copyright Printscreen/Twitter

Košarkaške reprezentacije širom kontinenta vrše poslednje provere pred nastavak kvalifikacija za Mundobasket, kao i šampionat Evrope koji startuje 1. septembra. Pripremni turniri održavaju se u nekoliko evropskih gradova, a najvatrenije bilo je u Atini gde je svoj mini šou ponovo imao temperamentni turski strateg Ergin Ataman.

Na „Akopolis kupu“ Grci su ugostili Turke (89:80) čiji je selektor uspeo da napravi haos zbog kojeg je na kraju morao da rešava njegov kolega sa druge klupe Dimitris Itudis.

Dvostruki uzastopni osvajač Evrolige sa Anadolu Efesom zaradio je dve tehničke greške tokom meča, što automatski značilo i isključenje. Ipak, Ataman posle druge sankcije od strane sudija nije želeo da napusti teren već je seo na klupu.

Posle malog preganjanja do svog kolege je došao Itudis i posle kraćeg razgovora uspeo je da ga ubedi kako je za sve najbolje da ispoštuje pravila i omogući da se utakmica nastavi.

Zanimljivo, veliki evroligaški rivali iz prethodnih sezona u predstojećoj takmičarskoj godini vodiće velike bitke i na nacionalnom nivou, pošto je grčki strateg ovog leta Moskvu zamenio Istanbulom i sa klupe CSKA zaseo na mesto prvog trenera Fenerbahčea.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike