Vildoza je malom Sergeju priredio najbolji dan u životu! Dečak poželeo autrogram svog idola, a dobio mnogo više od toga! (VIDEO)

22.02.2023

22:37

0

Autor: A. Š.

Sjajan gest argentinskog asa

Vildoza je malom Sergeju priredio najbolji dan u životu! Dečak poželeo autrogram svog idola, a dobio mnogo više od toga! (VIDEO)
Luka Vildoza - Copyright Printscreen/Twitter/DedaSrdjan

Kao retko ko Luka Vildoza je kupio navijače Crvene zvezde. Tako snažno i ekspresno se stvorila konekcija između Argentinca i Delija da će u budućnosti teško bilo ko uspeti nešto slično da napravi.

A posle ovog gesta potpuno je jasno i zbog čega se rodila „ljubav na prvi pogled“. Sergej Manojlović je nedavno tokom snimanja za jednu emisiju na RTS-u poželeo autogram nekadašnjeg asa Baskonije, ne sluteći šta će ubrzo doživeti.

Ta informacija stigla je do PR tima Crvene zvezde. Igor Vujičin je brzo regovao i sa Vildozom „upao“ na čas osmogodišnjeg dečaka, čiji je izraz na licu kada je ugledao svog idola rekao više od bilo koje reči.

Presrećni mališan na poklon je dobio potpisan dres argentinskog superstara, zagrljaj kao uspomenu na, po sopstvenom priznanju, najbolji dan u životu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike