Delije, spremajte se za F4! On je pre sedam godina predvideo Mesija i Argentinu na krovu sveta, a sad Evroligi kaže: Volim Fakua i Vildozu!

19.12.2022

22:06

0

Autor: A. Š.

Ova kratka Tviter konverzacija dodatno će da potpali vatru među navijačima Crvene zvezde

Delije, spremajte se za F4! On je pre sedam godina predvideo Mesija i Argentinu na krovu sveta, a sad Evroligi kaže: Volim Fakua i Vildozu!
Luka Vildoza - Copyright MN Press

Neviđenu euforiju među navijačima Crvene zvezde izazvao je dolazak Fakunda Kampaca u redove srpskog i regionalnog šampiona! Toliku da pojedinci već prave predikcije kako će se ekipa Duška Ivanovića plasirati na Fajnal for Evrolige.

Završni turnir elitnog takmičenja, ipak, u ovom trenutku je još samo pusti san. Ali, crveno-beli su u dosadašnjem toku sezone potvrdili da su i te kako sposobni da naizgled neostvarive snove pretvore u javu. A kratka Tviter konverzacija na zvaničnom nalogu Evrolige samo će dodatno podgrejati atmosferu među „delijama“.

Da li se sećate momka koji je pre sedam godina, preciznije 20. marta 2015, „tvitovao“ kako će 18. decembra 2022. 34 godine star Leo Mesi osvojiti Mundijal i postati najveći fudbaler svih vremena? E, pošto su se njegovo predvđačke sposobnosti ispostavile maestralnim, Evroliga ga je upitala za 21. maj 2023. kada je zakazano finale elitnog takmičenja.

- Nema više predviđanja pošto smo postali svetski prvaci, ali volim Fakua i Vildozu – napisao je Hoze Migel Polanko!  

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike