Kampaco jedva čeka Kup: Ovakvo takmičenje je šou za navijače i nas igrače!

14.02.2023

19:52

0

Argentinac je otkrio da u ovom trenutku ne razmišljaju o Partizanu

Kampaco jedva čeka Kup: Ovakvo takmičenje je šou za navijače i nas igrače!
Fakundo Kampaco - Copyright MN Press

Košarkaš Crvene zvezde sa nestrpljenjem očekuje Kup Radivoja Koraća, napominjući da u ovom trenutku ne razmišlja o eventualnom meču sa Partizanom, već im je prioritet Borac u četvrtfinalu.

- Srećan sam. Spremali smo se dobro za ove utakmice tokom čitave sezone i sada je došao red da igramo. Moramo da razmišljamo o prvoj, ne o ostalim utakmicama i idemo meč po meč. Biće teško - istakao je Kampaco.

Argentinac je svestan da je Zvezda jedan od najozbiljnijih kandidata za osvajanje Kupa Radivoja Koraća.

- Među favoritima smo, postoji pritisak, ali na nama je da ga kanališemo u dobre stvari. Ovaj vid takmičenja je pravi šou za navijače, ali i za nas na terenu. Svaki košarkaš želi da igra ovakvo takmičenje. Svako od nas jedva čeka da igra ovakve utakmice. Pritom svaki trofej je mnogo bitan. Jer ne znate kada će ekipa sledeći put moći da se bori za trofej, zbog toga ćemo kao ekipa da damo sve od sebe. Ponavljam, moramo da idemo utakmicu po utakmicu - zaključio je Kampaco.

Slično razmišlja i Nemanja Nedović. Pošto je istakao da je sav fokus usmeren na Borac, iskusni bek se osvrnuo i na atmosferu koja će vladati u "Čairu" ukoliko dođe do očekivanog polufinala protiv Partizana.

Specifična je situacija, ali sam siguran da će biti sjajna atmosfera. Lepo je igrati u Nišu, mislim da sam jednom igrao tamo i sećam se da je bilo baš lepo za igrati. Drugačije su lopte, ostalo je sve isto - kazao je Nedović uz osmeh, pa se osvrnuo na ostanak u sjajnoj formi koju je uhvatio u najboljem mogućem momentu za crveno-bele.

- Radim svaki dan sa ciljem da je zadržim. Ne samo za Kup, već za ceo ovaj period koji je veoma bitan za klub. Nadam se da ću nastaviti svoje dobre igre i u nastavku sezone - kazao je Nemanja Nedović.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike