Obradović se raduje susretu sa starim prijateljima u Nišu, ali poziva na oprez pred početak Kupa

14.02.2023

13:08

0

Autor: P.K.

"Maksimalna koncentracija, pa da probamo da počnemo pobedom"

Obradović se raduje susretu sa starim prijateljima u Nišu, ali poziva na oprez pred početak Kupa
Smailagić i Obradović - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana odlično igraju u Evroligi i AdmiralBet ABA ligi, ali već u sredu počinju "napad" na trofej Kupa Radivoja Koraća protiv subotičkog Spartaka. Crno-beli su već u Nišu, gde će večeras trenirati.

Meč protiv Spartaka igra se u sredu od 18 sati. Trener Partizan Željko Obradović  standardno poziva na oprez pred kup takmičenje, ali kaže i da se raduje susretu sa svojim prijateljima iz Spartaka.

- Kup je specifično takmičenje i treba mu pristupiti sa maksimalnim oprezom. Meni je pre svega drago da ću imati priliku da budem na istoj utakmici sa mojim dragim prijateljom, Željkom Lukajićem. Nadam se da ćemo imati vremena i pre te utakmice da se vidimo i da proćaskamo. Što se pripreme utakmice tiče, sinoćni trening, danas trening u Nišu i to je to. Maksimalno poštovanje protivnika, maksimalna koncentracija i da probamo da i u tom takmičenju krenemo sa pobedom.

Danilo Anđušić, osvajač i MVP Kupa Radivoj Korać 2012. godine, sada se, nakon 11 godina ponovo u dresu Partizana bori za "Žućkovu levicu".

- U Nišu sam osvojio prvi trofej u seniorskoj konkurenciji. Vraćam se posle 11 godina, apetiti su isti i nadam se da će se sve završiti na isti način. Čeka nas Spartak, oni će doći motivisani da odigraju najbolju utakmicu u sezoni protiv nas. Imali smo sinoć trening i večeras da se pripremimo za tu utakmicu, da uđemo maksimalno spremni, motivisani i da što bolje uđemo u meč, ostavimo pobedu i onda razmišljamo o narednim koracima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike