Lojd nije zaboravio ljubav Delija! Zvezda je neverovatan tim!

12.01.2023

22:40

0

Autor: A. Š.

Amerikanac oduševljen atmosferom, iako na terenu nije mogao da pomogne igračima Monaka

Lojd nije zaboravio ljubav Delija! Zvezda je neverovatan tim!
Džordan Lojd - Copyright Profimedia/Kevin Domas/Panoramic/Bestimage

Mnogo emocija bilo je večeras u dvorani "Aleksandar Nikolić". Izazvao ih je, pre svih, legendarni košarkaš Crvene zvezde, a danas trener Monaka, Saša Obradović, koji je "zakopao ratne sekire" sa Delijama i gestom pre prvog sudijskog podbacivanja doveo atmosferu do usijanja.

U senci Obradovićevog ponovnog izlaska pred Zvezdine navijače ostao je i doček Džordana Lojda. Američki bek šuter proveo je sjajnu sezonu u crveno-belom dresu, koju Delije očigledno nisu zaboravile.

- Volim navijače, znam da su me voleli kada sam igrao u Zvezdi, tako da poštujem ih. Volim i grad, lepo je biti ovde čak i kada ne igraš... - kazao je Lojd, koji se nije dao isprovocirati na pitanje o eventualnom povratku na Mali Kalemegdan.

- Pokušavaš da izvučeš to od mene? Kao što sam rekao, drago mi je što sam u Monaku - rekao je Amerikanac uz osmeh.

Lojd več duže vreme ne može da se stavi na raspolaganje Saši Obradoviću zbog problema sa povredom, pa je s više pažnje mogao da se posveti dešavanju na tribinama.

- Bilo je neverovatno, ovo je najbolje mesto gde možete da igrate, žao mi je što nisam igrao zbog povrede, ali drago mi je što vidim navijače. Ne znam kada ću igrati, imao sam problem sa nosom, pa sa ramenom... Decembar je bio težak za mene.

Istakao je Lojd i jačinu Zvezde, pogotovo kada se timu na terenu priključi Fakundo Kampaco.

- Zvezda je neverovatan tim, sjajno šutiraju, dobri su kod kuće, bore se i imaju sjajnu ekipu... Još ako zaigra Kampaco - biće teško sa njim. Ne mogu da komentarišem situaciju sa Kampacom i mogu samo da kažem da se nadam da će se sve rešiti - dodao je Džordan Lojd.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike