Vildoza zapalio Pionir sat vremena pre početka meča! Argentinac ne može da promaši! (VIDEO)

12.01.2023

17:35

0

Autor: A. Š.

Sjajna vest za navijače Crvene zvezde uoči duela sa Monakom

Vildoza zapalio Pionir sat vremena pre početka meča! Argentinac ne može da promaši! (VIDEO)
Luka Vildoza - Copyright MN Press

Od srede uveče među navijačima Crvene zvezde tinja uzbuđenje zbog potencijalnog povratka na parket Luke Vildoze. Argentinac, koji se ekspresno uvukao pod kožu Delijama, van parketa je od duela sa Barselonom zbog povrede zadnje lože, ali večeras bi mogao da pomogne timu Duška Ivanovića da upiše 10. evroligašku pobedu ove sezone.

Nekih sat vremena pre početka meča sa Monakom Vildoza se u opremi pojavio na parketu beogradskog hrama košarke i izazvao oduševljenje prisutnih navijača u dvorani. Argentinski plejmejker dočekan je pravim ovacijama, a koliko mu prija vrela atmosfera "Pionira" najbolje se videlo prilikom prvih šuteva ka košu, koji su, jedan za drugim, završeni "cepanjem mrežice".

Ipak, pravo oduševljenje usledilo ne desetak minuta kasnije kada je Vildoza tri puta zaredom probacio loptu kroz obruč posle šuteva sa pola terena.

Zanimljivo, iako ni večeras neće biti u sastavu Zvezde, najveće pojačanje u istoriji regionalne košarke Fakundo Kampaco, uredno je izašao na parket i odradio deo zagrevanja pre nego što je počeo "zvanični deo" večerašnjeg spektakla.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike