Aplaudirali mu i zvezdaši i partizanovci! Obradovića dočeci u Beogradu "pogodili u srce", ali se "otvorio" i o odlasku

12.01.2023

20:57

0

Autor: D. N.

- Samo jedna stvar. Niko nije čuo moju priču na kraju krajeva - rekao je trener Monaka

Aplaudirali mu i zvezdaši i partizanovci! Obradovića dočeci u Beogradu "pogodili u srce", ali se "otvorio" i o odlasku
Saša Obradović - Copyright MN Press

Košarkaši Monaka su poraženi u Beogradu, od Crvene zvezde, ali se trener Saša Obradović vraća punog srca. Navijači su ga pozdravili, a on je uzvratio, tako što je zaplakao, a zatim i poljubio grb na centru.

Ipak, nije bilo uvek tako. Zbog problema prilikom rastanka sa Zvezdom, pa je tokom prethodnog gostovanja bilo i zvižduka.

- Sve je bilo što se mene tiče je otvoreno. Samo jedna stvar. Niko nije čuo moju priču na kraju krajeva, ali pošto sam iz ove familije, ponikao ovde, svaki stepenik poznajem kada sam osvajao sa Nešom Ilićem i ostalima koji su tada bili, veliki je trud negde tamo ostavljen da bi ovaj tim doživeo to što jeste.

U ovom momentu je redovan Evroligaš i najbolja ekipa poslednjih par godina. Bilo je emotivno i teško, teško za koncentraciju, ali hvala im na velikom dočeku i poštovanju. Drago mi je da sam se opet na neki način vratio u familiju - kazao je Obradović, a zatim dodatno objasnio situaciju vezanu za isplate kada je odlazio iz Zvezde.

- Samo ću da kažem, bonuse za Kup, veze sa vezom nema. Svi u klubu, svi znaju kakav sam čovek. Ne treba da objašnjavam, znaš i ti sam. Ne mogu da budem drugačiji, sve je to prvo moje poštovanje, što bih ja pričao. To se desilo negde unutra. Ne mora to niko da zna.

Inače, Obradoviću su nedavno aplaudirali i navijači Partizana kada je sa Monakom gostovao u "Areni".

- Nema srećnijeg čoveka od mene. Ima li lepše stvari, 60-40, je li tolika razlika? Aplaudirali su mi i navijači Zvezde i Partizana...

Zvezda odigrala jedan od najboljih mečeva, a mi možda najgori

Naravno, bilo je priče i o samom meču.

- Čestitke Zvezdi, odigrali su jednu od najboljih utakmica u Evroligi, a mi možda najgoru. Nekako nismo reagovali na sjajnu atmosferu ovde, sve smo loše odradili i ofanzivno i defanzivno. Dali smo im previše lakih poena, to daje samopouzdanje rivalu, i oni koji nisu šuteri to postaju. Pored Nedovića, Vildoze, imali su novu dimenziju. Mogu da zamislim šta bi Kampaco mogao da doda kada bi krenuo da igra. Bili bi sigurno u plej-ofu, imaju sve.

Vrlo dobro su popunjeni, vidi se trenerski pečat, igraju sa glavom i repom. A opet, veliki kvalitet. Drago mi je za Petruševa, prošle godine nije imao pravu priliku, sada je dobio i sada je možda u Top 3 krila i krilna centra. Nije me iznenadila Zvezdina igra. Vildoza nas je isto tako dobro iznenadio, sve je to sportski, nama je značila pobeda protiv Olimpijakosa, a sa ovim ćemo da živimo - zaključio je Obradović koji će u narednom kolu Evrolige ponovo gostovati, ali Fenerbahčeu.

U elitnom takmičenju su na četvrtom mestu sa 12-7, dok je Zvezda na 10-9.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike