Petrušev je igrao loše! Duško Ivanović sve iznenadio u Zvezdinoj magičnoj noći!

12.01.2023

21:05

0

Autor: A. Š.

Trener crveno-belih održao je zanimljivu konferenciju za medije

Petrušev je igrao loše! Duško Ivanović sve iznenadio u Zvezdinoj magičnoj noći!
Duško Ivanović - Copyright MN Press

Došao je Monako kao lider Evrolige na noge Crvenoj zvezdi, a iz Beograda se Kneževi vraćaju kao razbijena vojska. Crveno-bela rapsodija oduvala je sa parketa dvorane "Aleksandar Nikolić" ekipu Saše Obradovića (92:68), ali je iskusni trener Duško Ivanović i u ovakvoj magičnoj noći  pokazao zbog čega spada među najbolje stručnjake na Starom kontinentu, iskritikovavši, barem iz navijačkog ugla, gotovo perfektnu partiju Filipa Petruševa.

- Petrušev je napravio jednu dobru statistiku, ali je igrao loše. Mora da igra puno bolje. Ne, ništa više neću reći. To je to - kazao je Ivanović, pa se osvrnuo na sam meč, uz malo šaljivu uvertiru.

- Saša, hvala ti, ti si odradio konferenciju i za mene. To sam mu rekao malopre. Analizirao je utakmicu i sve bitno rekao - kazao je uz osmeh Ivanović, pa dodao:

- Odigrali smo veoma dobru odbranu. Obično to dobro igramo, ali danas je i napad bio dobar. Kada šutirate dobro i trojke, onda je mnogo lakše za igru. Monako je izuzetno dobra ekipa. Možda nisu igrali kako znaju, ali fizički su izvanredni, i igraju puno pik-en-rol. Kada se to odbrani, puno je lakše da se igra.

Večeras se na parket, posle kraće pauze zbog povrede, vratio Luka Vildoza, dok je navijače malo zabrinulo stanje Nemanje Nedovića. Ipak, razloga za brigu, ipak, nema.

- Mali neki problemčić, ali biće sve u redu. Vildoza? Videli ste i sami - kazao je Duško Ivanovć.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike