Partizanovci nastavili sa prazničnom tradicijom! Crno-beli obradovali mališane (FOTO/VIDEO)

09.01.2023

12:30

0

Autor: 24sedam

U poseti su bili košarkaši Avramović i Jovanović

Partizanovci nastavili sa prazničnom tradicijom! Crno-beli obradovali mališane (FOTO/VIDEO)
Košarkaši Partizana u poseti Domu "Drinka Pavlović" - Copyright KK Partizan/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana Aleksa Avramović i Đorđije Jovanović su u pratnji predstavnika kompanije Mozzart obradovali štićenike Doma "Drinka Pavlović" poklonima povodom novogodišnjih i božićnih praznika.

- Tradicija se nastavlja! Košarkaši Partizana Mozzart Bet Aleksa Avramović i Đorđije Jovanović, posetili su Dom "Drinka Pavlović" koji funkcioniše u okviru Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd (Zvečanska).

I ove godine, praznična poseta i darivanje štićenika Doma  je realizovana uz pomoć kompanije Mozzart, čija je predstavnica Jelena Zrnzević zajedno sa prvotimcima crno-belih učestvovala u podeli paketića.

Već dvadeset i tri godine, članovi KK Partizan povodom novogodišnjih i božićnih praznika posećuju Dom "Drinka Pavlović" i neguju odnos sa institucijom koja brine o zaštiti omladine bez roditeljskog staranja.

Rukovodilac ovog Doma, Hristina Kadijević se ovom prilikom zahvalila predstavnicima Partizana Mozzart Bet kao i kompanije Mozzart na današnjoj poseti uz nadu da će se tradicija nastaviti još dugi niz godina - navedeno je na sajtu crno-belih.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike