Partizan je odradio dobar posao, Obradović realan: Najvažnije je da smo uspeli da odmorimo neke igrače!

08.01.2023

20:30

0

Autor: G. F.

Crno-beli lako savladali Cibonu pred duplo kolo u Evroligi

Partizan je odradio dobar posao, Obradović realan: Najvažnije je da smo uspeli da odmorimo neke igrače!
Željko Obradović - Copyright MN Press

Zabeležili su košarkaši Partizana još jednu ubedljivu pobedu u AdmiralBet ABA ligi i sada se okreću evropskim izazovima.

A u Evroligi ih čekaju dve velike i važne utakmice u svega tri dana. Najpre gostovanje Makabiju u sredu, pa duel sa Baskonijom u petak u Beogradu.

Zbog toga je trijumf and Cibonom, odnosno način na koji se do njega došlo veoma bitan. Naglašava to i trener Željko Obradović.

- Probali smo da igramo ozbiljno protiv protivnika kog izuzetno poštujemo. U ovoj nedelji u kojoj igramo dupli program, a posle svih ovih utakmica, bilo je bitno da tim držimo svežim, da igrači koji podnose najveći teret igraju manje minuta i uspeli smo u tome. To je najvažnije deo ove utakmice - rekao je Obradović, pa dodao:

- Još jedna pobeda, čestitke igračima. Hvala svim ljudima koji su došli u salu da nas bodre.

Rekao je Obradović i da je njegova odluka bila da odmori Zeka Ledeja na ovoj utakmici, pa pomenuo Smailagića, ali i sve ostale košarkaše.

- Alen je igrao izuzetno dobru utakmicu i odbrambeno i napadački. To je veoma važno za nas. Vraća se u formu i postaje izuzetno važan igrač kakav je bio prošle godine. Svi treba da koriste svoje vreme. Kad god igraju koncentrisano i timski, igraju dobro. Kad krenu da iskaču sa pojedinačnim rešenjima i ne budu u sistemu, ulaze u problem. O tome vodimo računa i to im predočavamo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike