Panter: Čovek bez života pokušao da me posvađa sa predsednikom Mijailovićem!

08.01.2023

20:43

0

Autor: 24sedam

Kapiten Partizana progovorio o spornom snimku koji se pojavio na društvenim mrežama

Panter: Čovek bez života pokušao da me posvađa sa predsednikom Mijailovićem!
Kevin Panter i Ostoja Mijailović - Copyright KK Partizan

Nakon što je društvenim mrežama "šerovan" snimak u kome Amerikanac Kevin Panter, ponavlja reči na srpskom jeziku ne znajući da mu nepoznati čovek suflira uvrede na račun predsednika kluba Ostoje Mijailovića, preko Instragrama se navijačima obratio i kapiten Partizana sa objašnjenjem celog događaja:

- Da se razumemo, taj snimak je nastao pre otprilike dve godine. To što me je naterao da ne poštujem predsednika svog tima na srpskom jeziku, znajući da ne govorim srpski, samo pokazuje da je reč o odraslom neispunjenjom čoveku bez sopstvenog života. Ostoja i ja imamo uvek divan odnos - poručio je Panter.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Pre Pantera, reagovao je i centar Matijas Lesor, koji je nazvao postupak navijača Zvezde, izvesnog Bojana Raičevića, nezrelim, ali na svoj način:

- Tebi je stvarno dosadno i nemaš život kada radiš ovakva s.anja kao odrastao čovek.

Inače, po objavljivanju snimka rano, ujutru tokom drugog dana Božića, komentar mnogih navijača Partizana bio je u stilu "nama neprijatelji nisu potrebni pored nas samih", misleći da iza ove neslane šale stoji pristalica crno-belih.

Postojala je bojazan da bi ovakav ispad mogao da naruši odnose u ekipi, ali i stav rukovodstva kluba prema ekipi, ali kasnije su se strasti smirile kada su saznali ko je autor videa. 

BONUS VIDEO:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike