FMP pobeđuje i pobeđuje, trener spušta loptu! Stefanović oktrio ciljeve do kraja sezone

24.12.2022

21:34

0

Autor: 24sedam

Panteri iz Železnika upisali devetu pobedu u regionalnom takmičenju

FMP pobeđuje i pobeđuje, trener spušta loptu! Stefanović oktrio ciljeve do kraja sezone
Nenad Stefanović - Copyright MN Press

Košarkaši FMP-a su upisali devetu pobedu u tekućoj sezoni AdmiralBet ABA lige, ovog puta protiv Studentskog centra. Jedan od najzaslužnijih svakako je i trener Nenad Stefanović, čiji je tim u prethodnim kolima upisao i poraze od Zadra i Partizana.

- Svi u klubu smo ambiciozni, ali nisam zadovoljan jer nismo prošli u Ligu šampiona, to je bila želja svih nas. Nisam zadovoljan utakmicom u Zadru, mislim da nismo igrali na način na koji inače igramo. Partizan je u redu, tako da je to jedina utakmica kojom nisam zadovoljan.

Sve ostalo je bilo možda i van očekivanja. Svi se pripremamo za svaku utakmicu isto, ne delimo protivnike prema tabeli, imamo isti skauting, siti rad, tako ćemo i u drugom delu, pa sad… Ako bude 15 pobeda, jedna više u odnosu na prošlu sezonu, biće sjajno - kazao je Stefanović, bez euforije, s obzirom da je učinak devet trijumfa iz 12 utakmica.

- Idemo korak po korak, to je sigurno, nema mnogo razmišljanja. Možda je malo manja tenzija nego prethodne godine, jer sada u plej-of ide osam timova. Ciljevi su se sami iskreirali velikim pobedama, a apetiti su nam jedna pobeda više nego prošle godine - zaključio je Stefanović.

U narednom kolu FMP će gostovati Mornaru, a onda i odigrati dva meča sa srpskim timovima, Megom i Borcem.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike