Crvena zvezda već igra protiv Cibone, ludnica sa utakmicama se nastavlja, ali Duško Ivanović kaže samo jednu stvar

18.11.2022

15:24

0

Neće proći ni 40 sati od druge pobede u Evroligi, a već je na redu jedno od najprijatnijih iznenađenja lige...

Crvena zvezda već igra protiv Cibone, ludnica sa utakmicama se nastavlja, ali Duško Ivanović kaže samo jednu stvar
Duško Ivanović - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde iščupali su drugu pobedu u Evroligi, ali nemaju vremena da slave, jer već u subotu od nakon druge pobede u Evroligi, nemaju mnogo vremena za odmor, već u subotu dočekuju Cibonu.

Taj meč se igra od 16, manje od 40 sati posle završetka utakmice sa Asvelom, a zakazana je tako rano jer već u ponedeljak putuje u Berlin, da bi u četvrtak dočekala Makabi.

Zvezda je već pustila u prodaju karte za oba ta meča, a ekipa se sprema za Cibonu, jedno od prijatnijih iznenađenja u AdmiralBet ABA ligi ove sezone, gde ima skor 3/3. Šampion je na 4/1.

Duško Ivanović je u četvrtak već rekao da Zvezda nije socijalna ustanova, a sada je bio kratak u najavi, ali jasan – fokus je na njegovoj ekipi.

- Prema ovome što sam video, Cibona je izuzetno dobra napadačka ekipa. Igraju sa mnogo kontranapada, šutiraju dobro za tri poena, atipična su ekipa. Ne gledamo unazad, šta je bilo juče, već samo napred, mi moramo biti spremni. I da budemo spremni da se borimo…

Bek Ognjen Dobrić kaže da je ekipa već zaboravila Asvel.

- Cibona je jedno od prijatnijih iznenađenja u dosadašnjem toku sezone. Dobra ekipa koja igra brzu košarku sa dosta tranzicije i šuteva. Pobeda nad Asvelom je već iza nas, ova utakmica dolazi brzo, ali moramo da odigramo čvrsto, sa energijom i dođemo do rezultata.

Karte za ovu utakmicu prodavaće se i u subotu na dan odigravanja ovog duela, a blagajne hale "Aleksandar Nikolić" biće otvorene već od 12 sati.

Ovo su cene ulaznica:

KK Crvena zvezda
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike