Partizan u problemima pred start AdmiralBet ABA lige! Obradović: Ne znamo u kakvom ćemo sastavu na Cibonu!

30.09.2022

17:26

0

Autor: 24sedam

Crno-beli u poslednjoj fazi priprema za start sezone

Partizan u problemima pred start AdmiralBet ABA lige! Obradović: Ne znamo u kakvom ćemo sastavu na Cibonu!
PARTIZAN_vs_BURSA_29 - Copyright MN Press

Navijači Partizana broje dane do početka sezone u kojoj od košarkaša u crno-belim dresovima očekuju mnogo toga. Sam povratak u Evroligu izazvao je veliku euforiju među „grobarima“, koju su dodatno podgrejale aktivnosti tokom prelaznog roka i angažovanje nekoliko veoma zvučnih pojačanja.

Ipak, u predvečerje početka takmičarske godine Željko Obradović i njegovi saradnici ne mogu da budu potpuno spokojni, pre svega zbog zdravstvenog biltena u ekipi. Od ranije je poznato da će uvod sezone zbog povreda propustiti Aleksa Avramović, Alen Smailagić i Gregor Glas, ali deluje da tu nije kraj nevoljama Valjka koji AdmiralBet ABA ligu otvara u nedelju gostovanjem u Zagrebu protiv Cibone.

- Raport je da ne znamo u kom ćemo sastavu da budemo. Imamo neke probleme i odlučićemo se pred utakmicu ko će da bude u timu – otkrio je Obradović u razgovoru za TV Partizan, pa nastavio:

- Kako god da je, počinje liga, apsolutno je jasno da u nju ulazimo sa najvećim mogućim ambicijama. Probaćemo da odigramo najbolju moguću utakmicu u ovom trenutku.

Duel Partizana i Cibone važi za najveći klasik još iz vremena bivše Jugoslavije, iako zagrebački velikan već godinama nije na nivou potrebnom da se ozbiljnije umeša u borbu za vrh regionalnog takmičenja.

- Svakoj utakmici ćemo da pristupimo maksimalno ozbiljno, sa ozbiljnim načinom pripreme. Poštujemo svakog protivnika, sama činjenica da je prva utakmica nešto što je veoma važno i što će puno ljudi da isprati i pogleda. Napravili smo skaut Cibone, kao što pretpostavljam da su oni uradili sa nama, i da vidimo kako možemo da odigramo tu prvu utakmicu – kazao je Željko Obradović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike