Partizanova bomba iz Makabija u Beogradu! Naneli stigao i otkrio ko se baš obradovao što oblači crno-beli dres!

21.08.2022

19:11

0

Autor: 24sedam

Američki košarkaš doputovao u srpsku prestonicu

Partizanova bomba iz Makabija u Beogradu! Naneli stigao i otkrio ko se baš obradovao što oblači crno-beli dres!
Screenshot 2022-08-21 at 20.51.36 - Copyright Printscreen/TV Partizan

Partizanove letnje bombe počele su da stižu u Beograd. Jedna od najvećih, koja dolazi iz Makabija, u nedelju je doputovala u Beograd i u narednim danima staviće se na raspolaganje Željku Obradoviću.

Džejms Naneli stigao je večeras u srpsku prestonicu i na startu istakao da se raduje novoj saradnji sa najtrofejnijim trenerom Evrope.

- Uzbuđen sam, lepo je vratiti se kod nekoga koga poznajem, ko mi veruje i veruje u mene. To je lep osećaj, radujem se takmičenjima i pobedama – kazao je Naneli za TV Partizan i potom dodao:

- Znam da je tim talentovan. Još učim o klubu, naučiću još puno toga. Znam da su ovde navijači sjajni.

Nekadašnji košarkaš Fenerbahčea u nastupajućoj sezoni biće najstariji igrač u Obradovićevoj ekipi, što mu očigledno ne stavlja dodatni teret pošto je uz široki osmeh istakao da se oseća mladim u telu i duhom.

- Nema pritiska. To je motivacija. Kada ljudi imaju velika očekivanja znači da veruju u tebe, da znaju šta možeš. Mislim da imamo dobar tim, a iskustvo je veoma važno. Prošle sezone smo igralu u plej-ofu protiv Reala, osećali smo da smo dovoljno dobri da ih pobedimo, ali njihovo iskustvo je odnelo prevagu u odnosu na naš talenat. Tu se najbolje videlo koliko je ono značajno.

Priznao je Naneli da tokom svojih dosadašnjih dolazaka u Beograd nije uspeo da upozna grad, izrazivši nadu da će za to imati više vremena tokom nastupajuće sezone. Takođe, otkrio je i ko se najviše obradovao njegovom dolasku u Partizan.

- Bogdanović i Veseli su moji momci. Očigledno je da su dobi igrači i veoma dobri saigrači, dobri ljudi. Još smo u kontaktu. Pričao sam sa Bogdanom pre neki dan, uzbuđeni su zbog mog dolaska. Bogdan je bio zaista srećan – kazao je iskusni Amerikanac, koji je na kraju imao poruku za navijače Partizana:

- Srećan sam što sam ovde. Spreman sam da se takmičim, da se borim i da sve od sebe na terenu – istakao je Džejms Naneli.  

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike