Partizan odredio cene karata za AdmiralBet ABA ligu: Na regionalne derbije za 900 dinara!

30.09.2022

14:30

0

Autor: 24sedam

Crno-beli objavili cene pojedinačnih ulaznica za jadranski karavan

Partizan odredio cene karata za AdmiralBet ABA ligu: Na regionalne derbije za 900 dinara!
Navijači Partizana - Copyright MN Press

Prodaja sezonskih ulaznica za utakmice košarkaša Partizana ulazi u završnu fazu. Pošto crno-bela porodica proslavi 77. rođendan (4. oktobar) godišnje karte više neće moći da se kupe, a pošto je pre nekoliko dana regionalni vicešampion obavestio navijače o cenama pojedinačnih ulaznica za Evroligu, isto to je uradio danas za mečeve AdmiralBet ABA lige.

Slično kao i za elitno takmičenje, Partizan je odlučio da pojedinačne karte prodaje u dve kategorije. Preciznije, za derbi mečeve regionalnog takmičenja ulaznice će biti nešto skuplje nego za ostale duele jadranskog karavana.

Tako će svi oni koji nemaju godišnje karte, a žele da prisustvuju duelima sa Crvenom zvezdom, Budućnosti i Cedevitom Olimpijom za nivo 400 bočno morati da izdvoje 900 dinara po utakmici, mesto na centralnom delu gornjeg prstena koštaće 1200, dok će svi oni koji mečeve budu želeli da gledaju sa donjeg nivoa Beogradske arene morati da izdvoje od 1500 do 23000 dinara u zavisnosti od mesta u dvorani.

Promo
 

Za sve ostale utakmice koje crno-beli u Jadranskoj ligi budu igrali na domaćem terenu cena ulaznica će se kretati od 400 do 18000 dinara.

Promo
 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike