Panter otkriva urnebesne tajne Partizanove svlačionice! Ko najviše nervira Željka? Uh, imam pet igrača za vas!

26.09.2022

21:22

0

Autor: 24sedam

Američki bek se sjajno zabavio

Panter otkriva urnebesne tajne Partizanove svlačionice! Ko najviše nervira Željka? Uh, imam pet igrača za vas!
20220822mrPunter1 - Copyright MN Press

Navijači Partizana dugo su čekali ovu sezonu. Posle osam godina Grobari će imati priliku da svoj tim bodre u Evroligi, a povratničku godinu u elitnom takmičenju klupsko rukovodstvo je ispratilo prilično bombastičnim pojačanjima ovog leta.

Podsetimo, opremu crno-belih zadužili su Danilo Anđušić, Dante Ekzum, Joanis Papapetru i Džejms Naneli, koje će uz starosedeoce iz prošle sezone sa kapitenskom trakom predvoditi Kevin Panter.

Sjajni američki šuter preuzeo je lidersku palicu od Radeta Zagorca, a iz njegovih odgovora na nekoliko blic pitanja na Instagram profilu AdmiralBet ABA lige moglo bi da se zaključi da je atmosfera u taboru regionalnog vicešampiona na zavidnom nivou.

Otkrio je Panter neke „pikanterije“ iz Partizanove svlačionice, Smailagića je „optužio“ da najčešće zaboravlja pasoš pred polazak na putovanja, dok je prema sebi bio prilično samokritičan priznavši da najviše priča tokom treninga.

Aleksu Avramovića Panter je označio kao najboljeg pevača u timu, dok je za puštanje muzike u svlačionici zadužen Zek Ledej.

- Sve moguće vrste muzike. Sve različito, nikad ne znaš šta ćeš dobiti... Hip hop, pa slow jam, pa malo Teksasa... Ali sviđa mi se to. On ima miks svega – rekao je uz širok osmeh Panter, otkrivši i da Ledej najviše od svih saigrača ostavlja njegove poruke bez odgovora.

Uz kratko razmišljanje, Panter je procenio da će prvu tehničku grešku u sezoni dobiti Matijas Lesor, a novog kapitena Partizana najviše je zabavilo pitanje o tome na koga trener Željko Obradović najviše pobesni tokom utakmice.

- Imam pet igrača za vas – kao iz topa je odgovorio Panter, pa uz kraće dvoumljenje krenuo da nabraja:

- Balša, Smajli, Aleksa, Tristan… - nije iskusni šuter mogao da se odluči za jednog saigrača.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike