Ono što sam imao sa Zvezdom, ostaće zauvek! Blažiču skandirali navijači, uzvratio emotivnim rečima

24.05.2022

06:11

0

Slovenac čestitao bivšem klubu na pobedi

Ono što sam imao sa Zvezdom, ostaće zauvek! Blažiču skandirali navijači, uzvratio emotivnim rečima
0MET4295 - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde bili su bolji od Cedevita Olimpije u majstorici polufinala plej ofa AdmiralBet ABA lige, te sa 2:1 odlaze na megdan Partizanu, koji je identičnim rezultatom, samo dan ranije obezbedio finale. 

Deo utakmice, koja je sinoć igrana u Pioniru, bio je i Jaka Blažič, nekadašnji ljubimac delija, a sada jedan od glavnih igrača tima iz Ljubljane.

Pristalice crveno-belih nisu zaboravile zajedničke srećne trenutke, te su pronašli način da mu se još jednom zahvale na svemu učinjenom, te su ga pozdravili pesmom i skandiranjem.

Blažič je sa Crvenom zvezdom osvojio ABA ligu, Superligu i dva Kupa Radivoja Koraća.

- Imao sam baš lepe dve godine ovde i to će zauvek ostati. Emocije će zauvek ostati. Jednostavno, sad igram za Cedevitu, dao sam sve od sebe za klub za koji igram. Želim im svu sreću u finalu i ništa drugo - kazao je Blažič.

O meču je kratko dodao:

- Zvezda je krenula agresivno od početka, to smo znali. Igrali su čvrstu košarku, nismo na početku našli rešenje. Imali su dve serije, gde su napravili razliku, onda smo probali to da stignemo i na kraju nismo uspeli. Zvezda je zasluženo u finalu - rekao je Slovenac. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike