Zvezda igra meč posle kojeg nema popravnog, a njen predsednik ima važnu poruku za Delije!

22.05.2022

14:52

0

Autor: 24sedam

Nebojša Čović pozvao navijače na meč protiv Cedevite Olimpije

Zvezda igra meč posle kojeg nema popravnog, a njen predsednik ima važnu poruku za Delije!
Nebojša Čović - Copyright MN Press

Sezona za košarkaše Crvene zvezde mogla bi da stane u 40 minuta okršaja sa Cedevitom Olimpijom. Izabranici Dejana Radonjića u ponedeljak od 19 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“ igraju majstoricu polufinala AdmiralBet ABA lige, koja će i ove sezone, kako stvari trenutno stoje, biti jedina mogućnost za klubove iz regiona da se domognu Evrolige.

Zbog toga se, dan uoči meča posle kojeg povratka nema, navijačima kluba sa Malog Kalemegdana obratio i predsednik crveno-belih Nebojša Čović, koji je za navijače imao jasnu poruku.

- Crvena zvezda je došla do prvog mesta u regularnom delu sezone i pored ogromnog broja odigranih utakmica, i svih problema o kojima smo već detaljno informisali javnost u prethodnim mesecima povreda, kovida… Borili smo se za to prvo mesto upravo zbog ovakvih situacija, kako bi imali prednost domaćeg terena pred važne mečeve – koja u ovakvim situacijama nije mala! Zvezdaši znaju kroz kakve opstrukcije na terenu i van njega smo prolazili prethodnih, ali i ove sezone! Dešavanja i kasniji događaji u prošlosti su pokazala da smo bili u pravu oko mnogih stvari i mnogih ličnosti koje su pokušavale da nas pobede van terena, ali ne i na terenu koji je jedino merilo – kazao je Čović za klupski sajt.

Prvi čovek srpskog i regionalnog šampiona naglasio je da bi u ponedeljak uveče dvorana „Aleksandar Nikolić“ trebalo da bude jedino mesto za sve zvezdaše.

- Pozivam i apelujem na sve naše navijače da dođu u ponedeljak u halu i pruže podršku momcima jer popravnog nakon treće utakmice polufinala nema! Pokazali smo nebrojeno puta da zajedno možemo mnogo toga, pobeđivali smo uz pune tribine i glasnu podršku i najveće evropske klubove u našoj dvorani. Zato verujem da i ovoga puta zajedno možemo da dođemo do rezultata koja nam donosi plasman u finale regionalne lige, takmičenja u kome branimo titulu – kazao je Nebojša Čović. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike