Pršti na Partizanovom gostovanju u Ljubljani! Avramovićeva majstorska trojka, pa reakcija kojom je isprovocirao Blažiča! (VIDEO)

27.03.2022

15:56

0

Autor: 24sedam

Derbi u pravom smislu te reči igra se u Tivoliju

Pršti na Partizanovom gostovanju u Ljubljani! Avramovićeva majstorska trojka, pa reakcija kojom je isprovocirao Blažiča! (VIDEO)
Screenshot 2022-03-27 at 17.35.36 - Copyright Printscreen/Arena sport

Derbi 24. kola AdmiralBet ABA lige protiče u retro „fazonu“. Od mesta odigravanja utakmice, do dresova u kojima nastupaju Cedevita Olimpija i Partizan, apsolutno sve neodoljivo podseća na najsjajnija vremena jugoslovenske košarke.

Duel, bez dileme, timova sa trenutno najboljom formom u regionalnom takmičenju protiče u očekivanom ritmu. Mnogo trčanja, lepih poteza, ali i neizbežne tenzije, koju sa sobom kao po pravilu nose derbi okršaji.

Upravo je povišen adrenalin uticao na jedinu stvar koja u dosadašnjem toku meča može da se podvede pod nesportsku. Naime, posle sjajnog okreta i ubačene trojke, Aleksa Avramović je poene proslavio uz malo burniju gestikulaciju, što se nije dopalo Jaki Blažiću.

Nekadašnji bek Crvene zvezde, možda dodatno iznerviran što je nekoliko sekundi ranije preko njega srpski reprezentativac ubacio šut van linije 6.75, uneo se Avramoviću u lice, ali se sve na tome i završilo, pa je meč ubrzo nastavljen.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike