Radonjić zadovoljan: Pobedili smo odličnu ekipu, sada se okrećemo Partizanu!

23.05.2022

19:40

0

Trener crveno-belih nije krio zadovoljstvo što su se plasirali u finale

Radonjić zadovoljan: Pobedili smo odličnu ekipu, sada se okrećemo Partizanu!
mitrovic - Copyright MN Press

Trener Zvezde Dejan Radonjić nije krio zadovoljstvo što je njegova ekipa izborila plasman u finale regionalnog takmičenja. 

- Kao što sam rekao u najavi, čitave sezone smo se borili za prednost domaćeg terena i imali smo samo dva poraza. Iz tog razloga smo došli u poziciju da imamo takvu prednost i nju smo večeras i iskoristili. U nekim intervalima smo igrali jako dobru utakmicu, a u nekim periodima su stvari bile drugačije. Ne sme da se zaboravi da smo imali jako kvalitetnog protivnika koji zahteva 40 minuta potpuni fokus. Uspeli smo da sačuvamo prednost do kraja utakmice, kontrolisali i upisali pobedu. Ovo nam je 30 ili 31 dan, to je period kada smo odigrali tri utakmice koje su bile specifične. Probaćemo da se odmorimo i fokusiramo na prvi finalni meč protiv Partizana. Zahvalio bih se još jednom publici na velikoj podršci - poručio je Radonjić.

Iskusni stručnjak svestan je da je u nekim trenucima ekipa izgledala odlično na terenu, ali da je i prirodno da dođe do pada.

- U formi smo takvoj kakvoj jesmo. Treba da budemo apsolutno svesni toga i pokušali smo da red ovaj meč popravimo određene stvari. Tu je i protivnik koji se nešto pita, mi smo igrali jako dobro, napravili prednost, ali ovakav napadački potencijal držati čitavu utakmicu mislim da je nemoguće. Prirodno je da dolazi do stvari koje su se i događale. Mi smo pokušavali da ih ne bude u velikoj meri, ali su oni opet pokazali da su odlična napadačka ekipa, a protiv nas su igrali veoma čvrsto. Možda je ključna stvar kako je izgledalo u periodima kada smo pravili prednost, a ne kada je dolazio pad razlike. To je izgledalo možda i iznad svih očekivanja. Za nas mislim da je jako značajno što smo uspeli da izdržimo udar.

Radonjić je istakao da je finale obezbedio ceo tim, i da su svi imali svoj doprinos.

- Jedan od značajnih segmenata igre bio je naš ofanzivni skok. Uspeli smo iz toga da dođemo do određenih stvari, dobijamo nove šanse i radimo dobre stvari. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu. Kada se sve sabere i oduzme mislim da smo timski došli do pobede. Neko je dao veći doprinos, neko manji, neko ogroman, ali svako je imao deo uloge. To nam da je za pravo da mislimo da ćemo biti pravi u finalnoj seriji - zaključio je Radonjić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike