Partizanova pauza od samo 42 sata: Da odmorimo što više i spremni dočekamo Megu

19.01.2022

12:05

0

Autor: 24sedam

Juče Hamburg, sutra novi meč crno-belih

Partizanova pauza od samo 42 sata: Da odmorimo što više i spremni dočekamo Megu
0MET6894 - Copyright MN Press

U odloženoj utakmici 13. kola AdmiralBet ABA lige, Partizan će dočekati Megu u četvrtak, 20. januara od 17 časova.

Svega 42 sata nakon završetka utakmice protiv Hamburga, košarkaši Partizana će igrati odloženu utakmicu 13. kola AdmiralBet ABA lige protiv Mege. Meč koji je trebao biti odigran 27. decembra, odložen je tada zbog problema igrača i članova stručnog štaba Mege sa korona virusom. 

Sve ulaznice kupljene za ovaj meč, važiće i sutra, a raspored mesta u hali "Aleksandar Nikolić" u odnosu na konfiguraciju mesta u Štark areni, navijači mogu videti na posebnoj grafici. Ostatak pojedinačnih ulaznica, prodaje se putem servisa Ticketline i sajta www.ticketline.rs.

KK Partizan
 

Pred sutrašnju utakmicu, trener Partizana Željko Obradović je naglasio da će u timu biti isti igrači kao i protiv Hamburga, jer će kapiten Zagorac tog dana imati kontrolni pregled. 

- Imaćemo danas trening, pokušati da reagujemo. Kako to obično biva, trudićemo se da odradimo najbolji mogući skauting, da postavimo utakmicu i probamo da igramo ozbiljno. Kao i svaki tim, i oni zaslužuju respekt. To su mladi igrači koji uvek imaju veliku želju da igraju, da se takmiče, da pobeđuju i mislim da je to prva stvar koju moramo imati. Da pristup utakmici bude kakav je bio protiv Hamburga - istakao je Obradović

Centar Balša Koprivica je o sutrašnjem meču rekao da je za njegov tim najvažnije da se odmori.

- Pripremićemo se za njih. Imaju mladu ekipu, mnogo talentovanih igrača, tako da ćemo za njih biti spremni. Pokušaćemo da odmorimo što više možemo i da pripremljeni dočekamo tu utakmicu - poručio je Koprivica. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike