Novi mezimac Grobara zadovoljan debijem u dresu Partizana: Na momente sam ostajao bez daha!

04.01.2022

06:21

0

Autor: 24sedam

Matijas Lesor pun pozitivnih utisaka posle prvog meča u novom klubu

Novi mezimac Grobara zadovoljan debijem u dresu Partizana: Na momente sam ostajao bez daha!
PARTIZAN_vs_ZADAR_347 - Copyright MN Press

Od početka sezone navijači Partizana s nestrpljenjem su čekali pojačanje na poziciji centra. Posle višemesečne potrage, izbor struke crno-belih pao je na Matijasa Lesora koji je opremu kluba iz Humske zadužio u poslednjim danima prošle, a debi upisao u prvim Nove godine.

Francuski košarkaš ostavio je odličan utisak na početku misije u Partizanu. Na otvaranju 2022. godine crno-beli su u Areni pregazili Zadar (103:72), uz 11 poena i osam skokova nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde.

- Bilo je dobro, lepa pobeda… Dobar način da se počne Nova godina, nadam se da ćemo nastaviti ovako. Osećao sam se komforno na terenu, pored saigrača. Na momente sam ostajao bez daha, ali se nadam da se to nije primećivalo – kazao je posle meč, uz osmeh, Lesor.

Doskorašnji košarkaš Makabija prijatno se osećao pred navijačima Partizana.

- Bilo je lepo. I u Tel Avivu je atmosfera takođe odlična. Navikao sam da igram pred navijačima koji su posvećeni timu – kazao je Lesor, otkrivši da od Željka Obradovića nije dobio posebne instrukcije.

- Nije mi ništa lično rekao, govorio je šta treba da radimo kao tim. Svako zna šta treba da radi, jasno je, pokušao sam da se uklopim i pomognem timu što više mogu i da budem koristan ekipi.

Francuz je u klub iz Humske stigao i kako bi rasteretio mladi centarski tandem Smailagić/Koprivica.

- Veoma su mladi, mislim da imaju sjajnu budućnost. Nije tajna da moraju da rade i budu posvećeni. Pokušaću da im pomognem što više mogu. Znam kako je biti mlad igrač u timu, prošao sam to, tako da ću pokušati da im budem mentor najbolje što mogu. Dobri su igrači, talentovani i pokušaću da im dam što više svog iskustva.

Za crno-bele nema mnogo odmora. Već u sredu ponovo će na teren. U Arenu (18.45) stiže Split.

- Dobro je za mene da ima što više utakmica kako bih se vratio u formi. Spreman sam, ali da uđem u dobru formu, da bolje upoznam saigrače, da se naviknemo jedni na druge.

Deluje da se Lesor brzo adaptirao na Partizanovu svlačionicu.

- Ne znam da li sam glavni di džej, ali volim da puštam muziku. Imam dobar ukus, nadam se da će se saigračima svideti – kazao je Matijas Lesor.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike