Koliko može Čukarički u Evropi? Brđani razmišljaju samo o Sumgaitu, a publika je samo plus

19.07.2021

15:04

0

U sredu prvi duel sa Azerima

Koliko može Čukarički u Evropi? Brđani razmišljaju samo o Sumgaitu, a publika je samo plus
Copyright Srđan Mijailović, MN Press

Čukarički je pobedom otvorio novu sezonu u Superligi Srbije, u utakmici sa Voždovcem. Već u sredu ekipu Dušana Đorđevića čeka duel sa Sumgaitom u drugom kolu kvalfikacija za Ligu konferencija.

Ukoliko “Brđani” budu uspešni, čeka ih bolji iz okršaja švedskog Hamarbija i slovenačkog Maribora.

– Pričali smo već o vrlinama i manama Sumgaita. Naravno, u Evropi nema lakih rivala. Prvi meč bi mogao dosta toga da reši, a iskreno se nadam da ćemo imati ogromnu podršku sa tribina. Čuo sam da je i ulaz besplatan na istočnu tribinu, sigurno je da navijači mogu da nam daju dodatni impuls i da nas nose ka pobedi – kazao je za klupski sajt Srđan Mijailović ne želeći da brza u kvalifikacijama za novo UEFA takmičenje.

pročitajte još:

– Apsolutno ne razmišljamo o tome! Zaista je fokus na Sumgaitu, idemo korak po korak. Na prvi pogled, Kopenhagen je bio ubedljivo najteži rival, eto njih smo izbegli. Ali, zaista je dug put do treće runde, najpre Sumgait, pa domaće prvenstvo… Ako budemo dovoljno dobri, pričaćemo i o trećem kolu kvalifikacija – zaključio je Mijailović.

Čukarički će već u sredu od 20 časova igrati prvi meč drugog kola protiv Sumgaita, dok je revanš meč na programu 29. jula (20 časova) u Azerbejdžanu.

Mečevi trećeg kola biće igrani 5. i 12. avgusta.

pročitajte još:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike