Stanković sumirao sezonu i pričao o povredi Borjana, Lazetić im poželeo više poraza

19.05.2021

16:23 >> 16:25

0

Autor: N. St.

Treneri pričali posle meča u Beogradu

Stanković sumirao sezonu i pričao o povredi Borjana, Lazetić im poželeo više poraza
Copyright MN Press

Tačka na uspešnu sezonu je stavljena pobedom. Fudbaleri Crvene zvezde su u poslednjem kolu domaćeg šampionata deklasirali Metalac (5:1).

Sa tom pobedom su oborili i dva rekorda, prestigli su Partizan po broju postignutih golova (114) i Seltik po broju bodova (108).

Trener Dejan Stanković nije krio zadovoljstvo.

Raduje me to da nismo ni jednog momenta odustali, da su momci bili na visini zadatka celo prvenstvo, uvek igrajući na gol više, nisu odustajali, podizali su lestvicu i sve zasluge idu njima. Završiti prvenstvo bez poraza, uz takvu gol razliku, broj bodova, velika stvar. Čestitam svima, klubu, mom stafu, našim navijačima koji nisu fizički bili tu, ali su bili tu sa nama, znamo je šta nam je činiti. Želimo tu duplu krunu, pa sledi odmor, pripreme i jaki izazovi – rekao je Stanković u izjavi za „Arenu sport“.

Usledilo je pitanje o povredi Borjana koji je zamenjen na poluvremenu.

Videćemo. Pao je nezgodno, izdržao je tih petnaestak minuta posle povrede, malo će ga boleti, ali će kapiten stisnuti zube, ne sumnjam u to – poručio je Stanković i tako najavio da će biti spreman za finale Kupa.

MN Press

Strateg gostiju Žarko Lazetić je sumirao sezonu, ali je imao i jednu zanimljivu želju.

Analiziraćemo celu sezonu sigurno. Jedna od najboljih sezona Metalca. Teško mi je da pričam posle poraza od 5:1 . Teško je igrati protiv Zvezde posebno kada iz prva dva šuta primite dva gola i gubite sa 2:0. Bili smo stegnuti na početku, zadovoljan sam drugim poluvremenom, ličili smo u tom delu na sebe. Teško je igrati protiv ovakve ekipe. Čestitam Zvezdi na tituli i želim im da imaju veću konkurenciju u narednoj sezoni ili da gube bodove više ili da mi ostali budemo bolji da bude malo zanimljivije. U odnosu na sva dešavanja mi smo na neki način šampioni, mislim na igrače, čestitam im. Uzeli smo dovoljan broj bodova, opstali smo, sada nas čeka zasluženi odmor sa porodicama, pa pripreme za narednu sezonu – zaključio je Lazetić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike