Juventus i Real gube trku za Srbinom! Ostrvski velikan već počeo „operaciju SMS“!

21.12.2021

16:29

1

Autor: 24sedam

Reprezenativac „orlova“ mogao bi od narednog leta da zaigra u Premijer ligi

Juventus i Real gube trku za Srbinom! Ostrvski velikan već počeo „operaciju SMS“!
profimedia-0646111135 - Copyright Profimedia/Antonietta Baldassarre / Insidefoto /Sipa USA

Dani ljubavi Sergeja Milinkovića Savića i Lacija se bliže kraju. Italijanski mediji od ponedeljka bruje o nepovratno narušenim odnosima između srpskog reprezentativca i trenera Maurisija Sarija, ističući da će nekadašnji vezista Vojvodine najkasnije narednog leta napustiti „Olimpiko“.

Prvi čovek Rimljana Klaudio Lotito žalio se nedavno kako je svojevremeno odbio i 140 miliona evra za transfer Srbina, samo zbog toga što je tadašnjem treneru Simoneu Inzagiju obećao da ga neće prodati, a danas će biti zadovoljan ako za Sergeja dobije i 80 miliona.

Ipak, malo je verovatno da će u kasu Lacija stići željeni iznos za slobodu Milinković-Savića. Potencijalni kupci odlično znaju sve što se dešava iza zidina Olimpika i nema sumnje da će iskoristiti sve što im se nudi kako bi što više „ubili“ cenu, na šta će sigurno uticati i dogovor koji Mateja Kežman ima sa čelnicima „nebesko plavih“.

U italijanskim medijima već su počele i spekulacije o budućoj destinaciji srpskog reprezentativca. „Il Masađero“ piše da su u ovom trenutku za Sergeja najveći interes pokazali Juventus, madridski Real i Mančester junajted, koji je, prema saznanjima „Kalčomerkata“ u pol poziciji za angažovanje sjajnog veziste.

Juventus se nalazi u velikim problemima, ponovo je na tapetu finansijske inspekcije i gotovo je izvesno da neće moći da izdrži trku za Sergeja, dok „kraljevski klub“ u ovom trenutku ima druge prioritete (završetak dogovora sa Kilijanom Mbapeom).

Sve to pokuvaju da iskoriste „crveni đavoli“, koji su navodno već ostvarili prve kontakte sa ljudima zaduženim za karijeru srpskog fudbalera, kojeg na „Teatru snova“ vide kao idealnog naslednik Pola Pogbe, koji će na leto kao slobodan agent napustiti Mančester.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike