Sergej je bio arogantan? Ustao od stola i poveo sve Balkance, Italijani već kontaktirali s Kežmanom!

20.12.2021

13:55

0

Isplivali detalji incidenta u Rimu

Sergej je bio arogantan? Ustao od stola i poveo sve Balkance, Italijani već kontaktirali s Kežmanom!
sergej milinković 208754_profimedia-0644123630_orig - Copyright Profimedia

Ranije danas iz Rima je stigla informacija da je srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić izbačen iz tima nakon svađe sa trenerom Mauricijom Sarijem.

Kako pišu italijanski mediji, Sergej će, najverovatnije, propustiti meč sa Venecijom u sredu, a navodno je izbačen pošto je trener nezadovoljan njegovim ponašanjem, koje je ocenio kao arogantno.

"Il Mesađero", list iz Rima koji je upućen u dešavanja u Laciju, prenosi da se ključni problem desio prethodne nedelje pred meč sa Đenovom na klupskoj večeri.

Tada je srpski fudbaler navodno ustao od stola i poveo sa sobom sve Balkance, zbog čega je novčano kažnjen sa 50.000 evra.

Prema navodima medija, Milinković-Savić nije promenio svoj stav ni nakon utakmice, a Sari je potom porazgovarao sa predsednikom kluba Klaudijom Lotitom. Trener je najpre zatražio da se reprezentativac Srbije izbaci iz tima, te da ga što pre prodaju.

Dalje se navodi da se Lacio već dogovorio sa Matejom Kežmanom oko prekida saradnje sa veznim fudbalerom, međutim, novi razvoj situacije mogao bi da ubrza njegov odlazak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike