Sergej je završio svoje u Laciju? Novi trener ga odmah menja, Srbin će se boriti za titulu

26.06.2021

06:40 >> 07:18

0

Zanimljive vesti stižu iz Italije...

Sergej je završio svoje u Laciju? Novi trener ga odmah menja, Srbin će se boriti za titulu
Copyright Sergej Milinković-Savić i Manuel Lacari, Profimedia

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić mogao bi da napusti Lacio ovog leta! Jedan od najboljih fudbalera Rimljana bio je jedna od ključnih figura u sistemu Simonea Inzagija, ali novi trener ga ne vidi kao prioritet.

Mauricio Sari ima drugačije ideje. On želi da sastavi tim po svom ukusu, a prva želja mu je Artur Melo iz Juventusa. Novi trener ga toliko želi da je spreman da pošalje SMS-a u Torino u zamenu.

Sari je vodio Juventus kada se pregovaralo o prelasku Artura iz Barselone u zamenu za Miralema Pjanića, ali je otpušten u sred pregovora. Ta trampa je završena, ali Brazilac nije uspeo da se nametne u Torinu pod Andreom Pirlom.

Imao je problema i sa povredama, tako da je ubeležio samo 32 nastupa za crno-bele u minuloj sezoni.

Kako piše urednik “Il Bjankonera”, Marčelo Kiriko, Sari ipak želi da dovede 24-godišnjeg “vezistu”. Melo u svakom slučaju nije deo planova Maksa Alegrija, tako da je moguće da se desi zamena za Sergeja, koji je dugo “na radaru” Juventusa.

Tržišna cena Artura je oko 60 miliona evra, a SMS-ova 70-80 miliona, tako da nije teško zamisliti da se desi zamena uz malu doplatu.

Milinković-Savić ima ugovor sa Laciom do juna 2024.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike