Pogbin prelazak u PSŽ Srbinu širom otvara vrata „Teatra snova“: Da li Mančester može da ga priušti ovog leta?

10.07.2021

17:03 >> 17:24

0

Autor: Adam Štulić

Potraga Ole Gunara Solskjera za vezistom završila se u Rimu

Pogbin prelazak u PSŽ Srbinu širom otvara vrata „Teatra snova“: Da li Mančester može da ga priušti ovog leta?
Copyright Sergej Milinković Savić foto: MN Press

Dugo, predugo, traju spekulacije o budućnosti Sergeja Milinkovića Savića. Vezista Lacija je već nekoliko prelaznih rokova želja brojnih evropskih velikana, među kojima je i madridski Real, koji dosad nisu uspevali da ubede gazdu rimskog kluba Klaudija Lotita da proda srpskog reprezentativca.

S obzirom da Lacio u sezoni pred nama neće igrati Ligu šampiona ostvario se jedan od preduslova za Sergejev odlazak sa „Olimpika“, ali je veliko pitanje da li će se ostvariti predviđanja cenjenog italijanskog agenta, koji je najavio da se SMS ovog leta promeniti klub, ali ne i ligu u kojoj nastupa.

Njegova predviđanja mogao bi da pokvari Mančester junajted. „Crveni đavoli“ su se pomirili sa odlaskom Pola Pogbe, koji je najbliži PSŽ. Mančester je odredio obeštećenje za francuskog reprezentativca, koje planira da utroši u angažovanje nekadašnjeg fudbalera Vojvodine.

Milinković Savić je dugo na oku Ole Gunaru Solskjeru, koji bi velikog konkurenta za potpis Srbina mogao da ima u najvećem rivalu Liverpulu, koji traži zamenu za Vajnalduma, koji je, takođe, ovog leta potpisao za „svece“.

Pročitajte još

Evropski mediji spekulišu da će Junajtedu za angažovanje Sergeja trebati najmanje 70 miliona evra, ali se sada postavlja pitanje mogu li „crveni đavoli“ to da isprate, s obzirom da su za Džejdona Sanča Borusiji iz Dortmunda isplatili 85 miliona evra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike