Fiorentina još ne može da prežali odbijanje Vlahovića! Takav ugovor nije dobio ni Batistuta, ne znam da li će ostati do kraja sezone!

20.12.2021

21:33

0

Autor: 24sedam

Sportski direktor „viole“ Danijele Prade o statusu Srbina

Fiorentina još ne može da prežali odbijanje Vlahovića! Takav ugovor nije dobio ni Batistuta, ne znam da li će ostati do kraja sezone!
profimedia-0648188096 - Copyright Profimedia

Rukovodstvo Fiorentine, očigledno, još ne može da prežali odluku Dušana Vlahovića da odbije novi ugovor s klubom iz Firence. U danu kada je objavio da su pregovori dve strane propali, prvi čovek „viole“ Roko Komiso istakao je da su on i njegovi saradnici išli do krajnjih granica klupskih mogućnosti, ali da to nije bilo dovoljno da reprezentativac „orlova“ stavi paraf na produžetak saradnje.

Nekoliko meseci kasnije, sličnu stvar ponovio je i prvi čovek sportskog sektora Fiorentine Danijele Prade, koji je na jednoj svečanosti u Rimu, između ostalog, pričao i o „slučaju Vlahović“.

- Mogu da kažem samo jedno, dali smo sve od sebe, ponudili smo ugovor koji Fiorentina nije dala nijednom fudbaleru u istoriji, čak ni Batistuti. Agenti to nisu prihvatili – rekao je Prade i potom odgovorio na pitanje da li će Vlahović ostati na „Artemio Frankiju“ do kraja sezone.

- Ne znam, u fudbalu ti odgovori ne mogu da se daju jer ne znate. Dečko se trenutno ponaša superprofesionalno, dobro mu ide, tako da smo srećni situacijom u kojoj se nalazimo – istakao je Danijele Prade.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike