Fiorentina pokušava da zadrži Vlahovića kopiranjem očajničkog poteza PSŽ u „slučaju Mbape“!

09.12.2021

17:05

0

Autor: 24sedam

Kad ne znaš šta ćeš, ti u priču uvedi političare

Fiorentina pokušava da zadrži Vlahovića kopiranjem očajničkog poteza PSŽ u „slučaju Mbape“!
profimedia-0633428286 - Copyright Profimedia/Giuseppe Maffia/Maffia/UK Sports Pics/SIPA

Mnogo se priča, a malo konkretnih poteza ima zainteresovanih strana za angažovanje Dušana Vlahovića. Od kada je postalo izvesno da sjajni srpski napadač neće potpisati novi ugovor sa Fiorentinom, mladi reprezentativac „orlova“ se dovodi u vezu sa najvećim i najbogatijim klubovima Evrope, ali je konkretan potez dosad povukao samo Arsenal.

Italijanski mediji pišu da su „tobdžije“ jedini, u ovom trenutku, poslali ponudu na „Artemio Franki“ vrednu 80 miliona evra za srpskog vunderkinda, kako bi ga već u januaru osigurali i preoteli konkurentima.

Ipak, dogovora još nema. „Viola“ na pojačanu ponudu iz Londona još nije odgovorila, a prema nedavnim saznanjima engleskih i italijanskih medija ni sam fudbaler trenutno nije previše zainteresovan za prelazak na „Emirate“.

Međutim, deluje da ni Fiorentina nije rekla poslednju reč u borbi za „zlatnu koku“ koju ima u svojim redovima. Delovalo je u jednom trenutku da su se čelnici „ljubičastih“ pomirili sa gubitkom maestralnog Srbina, ali su u finišu godine rešili da potegnu „skrivenog aduta“ u pokušaju da nagovore Vlahovića da se predomisli.

Rukovodstvo „viole“ je, izgleda, rešilo da povuče „potez očajnika“, verovatno inspirisan nedavnim pokušajem PSŽ da preko predsednika Francuske Emanuela Makrona ubede Kilijana Mbapea da stavi paraf na novi ugovor sa „svecima“.

Fiorentina, ipak, nije išla tako visoko, već je u igru uključila gradonačelnika Firence Darija Nardela, koji je nekadašnjeg đaka Partizana pozvao da ostane u gradu kojim upravlja.

- Dragi Dušane, moraš da ostaneš u Firenci, jer je ovo divan grad. Lepotu koja nas okružuje stvaraju priroda i ruka čoveka koji je tokom vekova izražavao domišljatost i kreativnost. Onda, tu su strast i srce navijača, još jedan razlog da ljubičasti dres zadržiš još neko vreme. Ako dođeš u Palaco Vekio (gradska kuća), pokušaću da te ubedim – kazao je za italijanske medije Nardela.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike