Srbiju u Katar vodi dečak od 100 miliona evra! Ostrvo bruji – Vlahović prvo pojačanje prebogatih vlasnika Njukasla!

17.12.2021

15:58

0

Autor: 24sedam

Izgleda da Dušanu povratak u crno-beli dres ne može da izmakne

Srbiju u Katar vodi dečak od 100 miliona evra! Ostrvo bruji – Vlahović prvo pojačanje prebogatih vlasnika Njukasla!
20211114mmRadost03 - Copyright MN Press

Tri godine posle odlaska iz Partizana, sva je prilika da će Dušan Vlahović ponovo zadužiti crno-beli dres. Pitanje je samo, da li će ostati u Seriji A ili će se preseliti u Premijer ligu.

Više nije tajna da postoji ogromna obostrana želja da srpski reprezentativac karijeru nastavi u Juventusu. „Stara dama“ poslednjih nedelja na sve načine pokušava da pronađe modus po kojem bi uspela da zatvori finansijsku konstrukciju kupovine Vlahovića iz Fiorentine, dok je jedan od najboljih mladih napadača na svetu, navodno, najbližem okruženju već priznao da želi samo u Torino.

Ipak, u celoj priči pita se i Fiorentina, tačnije prvi čovek kluba Roko Komiso. Od momenta kada je „viola“ u javnost plasirala informaciju da Vlahović neće potpisati novi ugovor, na „Artemio Frankiju“ insistiraju na Srbinovom odlasku u inostranstvo. I deluje da su na putu da se nađu u vin-vin situaciji, jer mediji na Ostrvu, ali i na Apeninima, bruje o odluci prebogatih vlasnika Njukasla da upravo mladi reprezentativac „orlova“ bude njihov prvi veliki posao od preuzimanja kluba.

Fiorentina je još ranije istakla da Dušan ne može da napusti klub za manje od 70 miliona evra, a nove gazde „svraka“ su, navodno, rešili da konkurenciju pobede tako što će na račun kluba iz Firence uplatiti 100 miliona evra.

Ukoliko se ove informacije ispostave kao tačne, Vlahović je postati ubedljivo najskuplji srpski fudbaler u istoriji. Podsetimo, ta titula trenutno pripada Luki Joviću, kojeg je madridski Real platio Ajntrahtu 60 miliona evra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike