Vlahović je kao Đoković! Novakov omiljeni Italijan je oduševljen: Odlikuje ih tipična karakteristika Srba!

18.12.2021

22:47

0

Autor: 24sedam

Italijanski novinar uporedio mladog napadača sa najboljim teniserom sveta

Vlahović je kao Đoković! Novakov omiljeni Italijan je oduševljen: Odlikuje ih tipična karakteristika Srba!
profimedia-0648188831 - Copyright Profimedia

Omiljeni novinar Novaka Đokovića Ubaldo Skanagata uporedio je najboljeg tenisera sveta sa njegovim mlađim zemljakom Dušanom Vlahovićem.

Italijanski novinar specijalizovan za tenis ovo zanimljivo poređenje izvukao je pokušavajući da objasni karakter većine srpskih sportista.

- Vlahović me mnogo podseća na još jednog srpskog sportistu, koji se odaziva na ime Novak Đoković. Nole je uvek od sebe mnogo zahtevao, imao je pred sobom mitove poput Federera i Nadala, koji su već stvorili imidž. Đoković je konstantno morao da se bori i napreduje kako bi mogao da se bori s njima na globalnom nivou.

Ubaldo je potom pojasnio to na Vlahovićevom primeru.

- Dušana je neko stavio na isti nivo sa Kurtoneom i Kuameom. Firenca je zahtevna sredina, možda ne kao Milano ili Rim, ali je, ipak, teška. Osećao je da je stalno pod lupom, verovatno je imao poteškoća, ali ja ga vidim kao nekoga ko ne prestaje da radi ono što je potrebno kako bi ispravio nedostatke. To je tipična karakteristika srpskog naroda i mnogih tamnošnjih sportista iz svih sportova – kazao je Ubaldo Skanagata.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike