Real ne grmi na UEFA samo zbog promene rivala! Skandal na žrebu poremetio sve poslove oko Mbapea!

15.12.2021

19:19

0

Autor: 24sedam

Čelnici „kraljevskog“ kluba s pravom besni

Real ne grmi na UEFA samo zbog promene rivala! Skandal na žrebu poremetio sve poslove oko Mbapea!
profimedia-0647699179 - Copyright Profimedia

Veliki skandal prilikom žrebanja parova osmine finala Lige šampiona još potresa krem evropskog fudbala. UEFA je sebi „pucala u kolena“ neviđenom blamažom u trenutku kada najveći i najbogatiji klubovi na kontinentu na sve načine pokušavaju da pokrenu svoje takmičenje, a nedavna dešavanja u Nionu samo su im dala dodatni argument u velikoj borbi sa čelnicima evropske kuće fudbala.

A najviše razloga za bes imaju najveći zagovornici Superlige Evrope – Florentino Perez i madridski Real. Jer, ne samo što je „kraljevski“ klub umesto Benfike u ponovljenom izvlačenju za rivala dobio PSŽ, već je takav epilog dodatno zakomplikovao i ovako veoma zategnutu situaciju oko dolaska Kilijana Mbapea na „Santijago Bernabru“.

Madridski „As“ piše da su Perez i saradnici odlučili da „povuku ručnu“ u pregovorima sa sjajnim francuskim napadačem dok se ne završi dvomeč prve runde nokaut faze elitnog takmičenja. To znači da bi Mbape, umesto prvih dana januara, ugovor sa Realom mogao da potpiše tek sredinom marta.

Ugledni španski list piše da su na „Bernabeuu“ odlučili da sa leđa reprezentativca „galskih petlova“ skinu dodatni teret uoči derbija osmine finala elitnog takmičenja, koji bi mu u Parizu bez dileme bio natovaren s potpisanim ugovorom sa Realom u džepu.

- Važna stvar u celoj priči je Kilijanova zrelost. On zna kako da izdrži ovaj pritisak i mi ćemo mu pomoći u tome. Nema žurbe da potpiše, znamo da je doneo čvrstu odluku i to je ono što je važno – tvrde na „Santijago Bernabeuu“.

Madriđani su uvereni da će Mbape od naredne sezone biti predvodnik novih „galaktikosa“ i da će, pre ili kasnije, francuski superstar sa Realom potpisati ugovor do 2028. godine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike